Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 1, 2017

I vahetuse viies päev - spordipäev

Äratus oli nagu ikka, kell 8:45. Seekord oli kuidagi hästi raske tõusta, sest väljas oli nii pilvine ja pime, nagu oleks veel kergelt valge suveöö. Lõpuks õnnestus aga kuidagi üles ärgata ja hommikuvirgutust teha. See natuke aitas, sest kõik jõudsid õigeks ajaks hommikusele rivistusele. Seekord jagati diplomeid TV Show osalejatele ja nende rõõmuks sai jälle šokolaadi ka. Lisaks jagati infot, et täna on spordipäev. Kuigi see tundus veidi kahtlane, sest tundus, et vihma sajab täna kohe eriti palju.

Igatahes, pärast rivistust sai hommikusööki nautida, milleks oli seekord mannapuder ja kõik said endale meelepäraseid võileibu ka valmistada. Pärast seda said toad koristatud ja siis said kõik jälle seminarimaja ees kokku. Selgus, et päeva esimeses pooles tuleb perekondade kaupa erinevad alad läbida - nt täpsusvise, saapavise, hoota kaugushüpe, takistusrada, penalti löömine ja Mölky mäng. Sellega tehti isegi algust, aga siis hakkas nii palju vihma sadada, et tuli tuppa peitu minna. Aga ega siis toas igav hakanud, sai mängida toolimängu, impulsi võistlusel osaleda ja lisaks äraarvamismängu. Kõik tegevused olid parasjagu meeleolukad, nii et sai nalja ja naeru küll ja veel.

See kõik tegi kõhu päris tühjaks ja õnneks jõudis kell 14 lõunasöögiaeg - seekord oli toiduks seapraad keedukartuliga ja magustoiduks kohupiimakreem. Pärast kosutavat lõunasööki sai siesta ajal mõnusalt puhata, et pärastlõunasteks tegevusteks ka ikka energiat jaguks.

Kell 16:30 koguneti taaskord seminarimaja ette ja siis sai selgeks, on pärastlõuna möödub pallimänge mängides - jalgpall, rahvastepall ja võrkpall/pioneer. Kuna ilmataat seekord lubas kenasti õues toimetada, said kõik kolme pallimängu mängida. See oli päris lahe.

Pallimängu aeg möödus kiirelt, sest juba saigi kell 18 ja oli aeg õhtusöögiks. Kartuli-singivorm ja värske salat täitsid kenasti kõigi kõhud. Pärast õhtusööki sai veel natuke aeg lõõgastuda ja kell 20 oligi aeg lipp langetada. Kui see tehtud, suunduti seminarisaali, et näha, mida erinevad perekonnad tuntud muinasjuttudega teinud olid. Nimelt loositi hommikusel rivistusel kõikidele peredele üks muinasjutt, mida siis vastavalt oma äranägemisele muuta ja kaasajastada. Kõik etteasted olid väga vahvad ja kui teater läbi sai, siis oli aeg diskotamiseks.

Kell 22 suundusid kõik laagrilised oma majadesse, et maha pidada üks mõnus õhturing ja ka õhtuoodet süüa. Küüslauguleivad ja õun kosutasid piisavalt, et tuleks hästi hea uni. Kui pesus käidud ja unejutud räägitud, siis kella 23 paiku jõudiski öörahu jälle Taevaskoja Noortelaagrisse.








No comments:

Post a Comment