Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 19, 2017

3 vahetus 2017 3 päev Seiklus- ja matkapäev

Laagri vahetuse 3 päev. Hommik algas nagu ikka hommikvõimlemisega seejärel toimus hommikune rivistus, kus lipu heiskas Hanna . Peale lipu heiskamist jagati noored ära. Pool laagrit läks parvematkale ning pool jäi laagrisse. Samuti jagati ära ka laagris olevad noored. 0sad läksid tõukerattamatkale ja teised said minna seiklusrajale seiklema. Nii mindigi sööma ning peale seda kell 10.00 olid laagrilised valmis minema matkale. Matkalised jalutasid pea 3 kilomeetrit parvedeni, kus nad jagati kolme parve peale koos kasvatajatega. Nii saigi sõit alata. Aerutati mõned kilomeetrid ülessvoolu ning peale seda jalutasid noored umbes 5 kilomeetrit tagasi laagrisse. Jalutamise ajal hakkas ka kõvasti vihma sadama ning noored said natuke märjaks, kuid kõik laagrilised olid uhked, väsinud, samas rõõmsad, et suutsid selle matka läbida. Laagrisse jäänud noored alustasid tegevustega tavapärase aja järgi kell 11.00. Kuna sadas hoovihma siis seiklusrada jäi ära ning laagrilised tegid tubaseid tegevusi seminari saalis (käepaelad, kaardi-, lauamängud, joonistamine, twister, hea muusika).
Lõunaks olid kõik laagrilised tagasi, kus neid ootas lõunasöök (seljanka ja kohupiimakook). Samuti pandi riided kuivama saunaruumi. Peale sööki said kõik nautida siestat kuni kella neljani. Kell 16.00 said minna need noored tõkerattamatkale, kes soovisid seda teha. Neid noori oli kokku umbes 15. Pikalt matkalt tulnud laagrilised said puhata, mängida palli, teha käepaelu ning teha endale meelepäraseid tegevusi. Kuna kohati sadas vihma, siis enamasti oldi toas.
Kell 18.00 algas õhtusöök (Kartul, hakklihakaste, salat ). Siis said laagrilised valmistuda õhtuseks ürituseks, mis algas peale lipu langetamist. Kell 20.00 olid noored taaskord seminari maja ees valmis ning lipu langetas Katja . Seejärel suunduti seminari saali kus leidis aset õhtune üritus, milleks oli TALENDIÕHTU. Noored olid ettevalmistanud päris mitu etteastet ning samuti esines ka vanemkasvataja koos juhatajaga. Peale seda disko.
Kui üritus sai läbi mindi tagasi oma majadesse, kus valmistuti magamaminekuks, tehti õhturingi ning söödi õhtu oodet ( nussa sai ja õun ) . Kell 23.00 olid noored kenasti voodis ning uneaeg sai alata.

No comments:

Post a Comment