Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 14, 2017

2. vahetuse viies päev - matka- ja seikluspäev

Matka- ja seikluspäev vol 2 algas päikesepaiste ja sooja ilmaga. Noored nautisid hommikust virgutust ja päikest. Kell 9.15 toimus lipu heiskamine, mida tegi Karola. Seejärel, nagu eelnev päev, jagati laager kaheks. Parvematkale läks 42 noort, 3 kasvatajat ja 1 vabatahtlik. Parvematkalised suundusid peale rivistust otse sööma hommikusööki ( Riisihelbepuder, võileib/võisai, tee, morss ). Peale söömist panid laagrilised ennast valmis ning kell 10.00 lahkusid laagrilised matkale.
Kell 10.45 kogunesid ülejäänud laagrilised maja ette, et jagada nad tõukeratta matkale ning ronima seiklusrajale. Samuti, kes parasjagu ei olnud seiklemas sai palli mängida, lauamänge mängida, päevitada, joonistada, käepaelu teha. Kuna väljas oli väga ilus ilm, siis kõik tegevused toimusid õues. Toimus ka suur jalkamäng, mis oli väga tasavägine ... lõpuseisuks jäi 8:9
Tagasi jõudes said noored süüa lõunasööki ( hakklihasupp, saiavorm ) seejärel mindi siestale. Peale siestat käisid laagrilised puhvetis, et osta endale maiustusi, jäätist ja jooki.
kell 16.00 saadi minna jälle tõuksima. Seekord läksid need, kes hommikupoole olid seiklusrajal. Kuna poole viie paiku hakkas äikest lööma ja sadama, siis tehti tubaseid tegevusi ning valmistuti õhtuseks ürituseks, milleks oli muinasjutu õhtu. Kõikidele perekondadele jagati kätte hommikul erinevad teemad ning ka kasvatajad said ühe teema. Teemad olid Rapuntsel, 3 põrsakest, Tuhkatriinu, Põrsas Pepa, Punamütsike, 7 Kitsetalle, Lumivalgeke.

Kell 20.00 tuli järjekordselt lipp langetada, mida tegi Eva. Peale seda algas õhtune üritus, kus kõik perekonnad ja kõik laagrilised esitasid oma muinasjutust näidendi. Siis saabus disko aeg. Seejärel õhtuoode ( 2 pizza pirukat ja 1 õun) ja õhturing. Seejärel saabus öörahu kell 23.00. No päris täpsel sel ajal öörahu ei jõudnud, kuna noortel on palju mõtteid ja emotsioone, mida just öösiti on kõige parem jagada, aga kasvatajad hoolitsesid selle eest, et kõik, kes magada tahtsid, saaksid seda ikkagi rahus teha.






No comments:

Post a Comment