Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 12, 2017

2. vahetus 3. päev Loome- ja Kultuuripäev

Laagrivahetuse kolmas päev. Loome- ja kultuuripäev algas rõõmsalt ja puhanult. Noored ootasid huviga, mis meil pakkuda neile on. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Egon. Siis algas hommikusöök ( hommikuhelbed, piim, jogurt, võisai / võileib ) .
Kell 11 kogunesid noored kokku seminarimaja ette ning sai alata Kultuuri- ja loomepäev. Selleks päevaks olid vabatahtlikud Eliska Tsehhist, Malvina Gruusiast, Boru Kõrgõstanist ette valmistanud töötoad, kus laagrilised said tutvuda nende kultuuridega. Samuti said noored teha seminari saalis käepaelu, mandalat ning kuulata head muusikat. Nendest neljast erinevast töötast said noored valida 3, milles nad päeva jooksul käisid. üks töötuba kestis 1 h ja 30 min. Enne lõunat (Seljanka, kohupiimakook) said noored käia kahes ja peale siestat enne õhtusööki (Keedukartul, hakklihakaste, kurgi salat ) said käia ühes tegevuses. Need laagrilised, kes eile ei käinud põgenemistoas said seekord seda külastada.
Õhtul kell 20.00 toimus lipu langetamine, mida tegi Fred. Peale seda suunduti õhtusele üritusele, milleks oli Tv-show. Laagrilised olid ette valmistanud väga palju erinevaid etteasteid : spordiuudised, reklaamid, kokasaated jne. Peale seda oli disko ning seejärel mindi õhturingi ja õhtuootele ( nussa sai, õun ). Kell 23.00 saabus öörahu ja noored said rahulikult unenägusid nautima minna.

No comments:

Post a Comment