Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, June 30, 2017

I vahetuse neljas päev - matka- ja seikluspäev vol 2

Nonii, teine matka- ja seikluspäev oli väga sarnane eelnenud päevaga, aga tasub sellest ka veidi kirjutada. Hommikul ärgates tegi rõõmsaks see, et väljas paistis päike ja tundus, et tuleb väga mõnus ja soe ilm. Kohe rõõm oli hommikul end õues virgutada. Kell oli 8:45, kui kasvatajaid käisid laagrilisi äratamas ja siis hakkas kohe juba kiire - ruttu õue võimlemõma ja siis kähku hambad puhtaks ja juba oligi aeg hommikusele lipuheiskamisele jõuda. See oli tore, sest Playback Show osalejad said pärjatud diplomite ja šokolaadidega. Kui see tehtud, siis jagunes laager jälle kaheks, sest need, kes veel parvetamas polnud käinud, pidid esimesena sööma minema, et kell 10 juba matkale asuda. See tehtud, saigi sööma mindud ja kõht sai hommikuhelvestest ja võikudest kenasti täis.

Kell 10 läksid Ühikarotid, Pelmeenid ja Mittesotsiaalne Sotsiaalgrupp parvematkale. Ülejäänud laagrilised kogunesid kell 11, et taaskord kaheks jaguneda, sest avanes ju võimalus minna tõukerattamatkale ja seiklusrajale ronima. Tõukerattamatkalised rändasid Taevaskojas ja said Neitsikoopast allikavett juua, küll see oli mõnusalt värskendav, sest päikes püsis vapralt taevas ilma pilvedeta. Seiklusrajal ronimine oli väljakutset pakkuv, tuli ju ikkagi 9 meetri kõrgusel kõõluda, küll kenasti turvatrakside ja trossidega, aga siiski. Ja kui ronitud sai, siis võis mõnusalt võrkpalli kõksida, sest mida päikeselise päevaga muud teha.

Ja siis lähenes lõunasöögiaeg, kõik matkalised jõudsid ka tagasi. Ja küll oli hea - seljanka ja kohupiimakook täitsid kõhu nii korralikult, et pärastlõunane puhketund kulus kõige täiega ära. Kella 16 paiku läksid hommikused ronijad tõukerattamatkale ja hommikused tõuksijad ronima. Sellega sai ka seiklus- ja matkategevuste ring täis, sest kõik laagrilised said kõik tegevused ära teha. Loomulikult ei puudunud pärastlõunast mõnusad lõõgastavad tegevused nagu näiteks lauamängud, klotsidest ehitamine, jalgpall ja võrkpall, mis alati meelt lahutavad. Kõige selle keskel sai puhvetist ka jätsi osta, mis oli väga sobiv, sest päikes endiselt püsis!

Pärastlõunane lõõgastus, tõukerattamatk ja ronimine möödusid kiirelt - kell 18 oli aeg õhtusöögiks. Keedukartul, hakklihakaste ja värske salat olid nii maitsvad! Pärast õhtusööki sai natuke veel niisama aega veeta ja kell 20 kogunesimegi taas, et langetada lipp. Kibekiire oli, et rivistus läbi saaks, sest TV Show oli algamas. Seal oli igasugu reklaame ja saateid. Loomulikult sai pärast seda ka natuke jalga keerutada, sest disko sobib korraliku laagripäeva õhtusse kenasti.

Tantsud tantsitud, oli aeg õhturingiks ja õhtuooteks. Seekord sai nosida köögivilju dipikastmega ja küpsiseid. Pärast seda oli pesuaeg ja siis juba läheneski öörahu. Kuna päevast oli veel palju muljetada, siis ei lasknud elevus kohe magama jääda, aga umbes kella 23:30 kandis jõudis vaikus ja uni Taevaskoja laagrisse.
















No comments:

Post a Comment