Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 15, 2019

6. vahetus 3.päev - Seikluspäev

Kõige vanemate laagri kolmandaks päevaks oli seikluspäev. Päeva korraldas pereknd The Keerlevad Kivid. Nagu igapäevaselt toimus 9.00 hommikune võimlemine, mille viis läbi veel eelmise päeva korraldajad. Peale hommikusööki rivistusel anti juba lipp üle tänase päeva korraldajale. Päeva läbiviijad heiskasid lipu ning andsid juhised tegevusteks. Üks perekond läks kastironimisse, teine pereknd seinaronimisse, mis olid laagri poolt korraldatud. Noored mõtlesid välja kaks põnevat mängu - lipuvarastamine ning peitus. Need mängud olid tiimide vahelised.  Kõik tegevused kestsid 45min ning seejärel vahetati kes mida teeb.
Peituse mängus parimaks peitjatiimiks osutus Jumalalapsed, kellest 4 jäigi leidmata.
Samal ajal parimateks otsijateks osutusid Täpilised kristallid, kes leidsid üles kõik tiimiliikmed ülimalt kiiresti. Kõige haledamad peitjad olid seekord korraldajate tiim ise.
Lipumäng pakkus kõigile huvi ning mindi äksi täis, vahel läks mäng lausa natuke vägivaldseks, kuid kõik ikka sõbralikul moel. Kiireimaks lipuvargaks said samuti Jumalalapsed.
Kastironimise kuuenda vahetuse rekordi tegi Heli-Anne, kes suutis ronida 15kasti otsa.
 Peale 3 tundi tegevusi mindi sööma ning väsinud noored vajasid siestat, et õhtuseks roundiks valmis olla. Korraldajate perekonna siestavalvur tegi head tööd ning suutis terve maja peaaegu vaikseks teha. Siesta ajal mõned kasvatajad tegid noortega ka kabeturniire, seekord jäid noored tulihingelised mõttemängu fännid kogenutele alla.
Peale siestat toimus taas rivistus seminari maja ees, mil mindi uuesti samadesse tegevustesse, mis hommikulgi. Iga perekond käis nendes mängudes-ronimistes, mis hommikupoole tegemata jäi.  Aeg liikus kiiresti ning juba ootas meid õhtusöök.
Õhtuseks ürituseks oli seekord viktoriin. Viktoriinis oli taas perekondade vaheline, kuid igale küsimusele sai vastata ainutl üks inimene. See inimene saadeti ette,kui kuuldi teemat ning alles siis öeldi küsimus. Viktoriini parimaks osutus Rakamakafonide perekond, keda premeeriti kommidega.
Selle vahetuse laagrirahvas on väga suure tantsuhingega. Juba teist õhtut järjest toimus erinevate tantsude tantsimine peale õhtust tegevust.
Tantsimine kahjuks katkestati erakorralise rivistusega, mil tuli noortele meelde tuletada mõningaid reegleid ning viisakat käitumist. Sealt edasi mindi õhturingile kus võeti kokku tänane päev. Kõigile meeldis ning hulganisti tuli positiivset tagasisidet.
Õhturingile järgnes õhtuoode, mil pakuti juustuga tortillalõike, mis väga kõigile peale läks.
Ja juba ongi saanud läbi järjekordne laagripäev. Homme jälle uued seiklused meid ees ootamas.
Kasvataja Eleri










No comments:

Post a Comment