Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, August 13, 2019

6. vahetus 1. Päev - Saabumise päev


tana on laagri esimene paev kus tutvuvad inimesed omavahel ja kohanevad oludega. Laagrisse tulles ei oska keegi midagi kindlat oodata.
  Laagri esimesel paeval kohe kohale joudes naidati kat meile meie toad ja maja, laager toimub kahes majas- Seminari mjas ja Lundub ja uaagri majas.
Laagri majja on pandud nooremad nagu mulle tundub ja Seminari majas on vanemad ja need kes on varem laagris kainud. Laagri mjajas mis on all pool ja kus asub ka sookla ei ole igal oal oma vannituba ja vetsu mis seminari majas igas toas on.
  paevased tegevused algasid tutvumis mangudega kus oppisime uksteist tundma ja kust nad parit on ning  mis loomaga nad ennast tanasel paeval seostavad, oli ka padja mang ja " Kiirkohting" nis on siis mang kus sa saad minut aega mingist teemast raakida mis sulle ette antake vohivoorag mange ja tutvusringi oli soomis aeg ja tanaeks lounaks oli seljanka ja magustoiduks juustukook, korvale joogiks morss voi sidrunivesi.
  Peale sooki oli natukene vaba aega ja siis pidime kogunema jalka plasile et moodustada diimid ehk nagu meiekutsume siis pered. kokku tuli teha kuus pere kusoli 10-14 noort.pered jaevad terveks laagriks ja kogu aja teed sa nendega koostood. peale seda ssadeti mei enda pere vappi, kolme reeglit ja plakatit valja motlema. KUi need asjad olid valmis moeldud siis tulid presentatsioonid, iga pere motleb valja kuidas presenteerida oma pere endale vatavalt.
  Reeglitest raakides pidime lugema koik maja reeglid ja ka kinnitama reeglid omavahel, et me ikka neid jargiksime.
 ohtusoogiks oli kartulipuder vaske salati ja kotletiga mille korvale oli morss voi tee, poole soomise pealt hakkas vihma sadama. Koik kes oues istusid pidid tuppa sooma ronima voi kiirest toidu sisse pugima.
  ohtusekurituseks oli suurde taevaskotta minek ja seal tootue andmine, kuna tootuse rullik oli kadunud siis motles Allan ise selle valja ja kordasime tema jarel. Suures taevaskojas me ka uritasime ringis tooli teha nii et koik on lahestikku ja istuvad uksteise sulle.
 ohtuseks ooteks oli kohuke, voileib ja tee.
 pelw seda tuli aeg kus hakati ennast oorahuks sattima ja kell 00.00 oli oorahu.
 kokkuvotteks oli esimene paev paris huvitav kuid ka veidike kurnav kuna on ka laagrilisi kes ei oska ennas uleval pidada ega suuda kaskudele alluda.   

Laagiline: Lilian





No comments:

Post a Comment