Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, August 5, 2019

5. vahetus 6.päev - Soovidepäev

Soovide päev algas hilise hommikuäratusega - täpselt nii olid noored soovinud. Seetõttu jäi ka ära hommikuvõimlemine ning laagrilised said minna otse rivistusele. Laagripäeva lipu heiskas Loore. Rivistusel räägiti taaskord ka õhtusest üritusest - Agnes ja Gabriel. See kujutab endast paaridevahelist võistlust, kus paarid hakkavad erinevaid ülesandeid koos sooritama. Noorte soovil mindi hommikul metsa alla mustikale ja allika juurde, samal ajal mängiti laagris Laptuud, pioneeri ja kaardimängu "Maffia". Samuti sai endale punuda käevõrusid. Terve päev oli noortel võimalus käia puhvetis - seda võimalust kasutasid nad julgesti ära. Agnesed ja Gabrielid olid ametis õhtuste ettevalmistusega - tuli kirjutada "armastuskirjad", tüdrukud pidid meisterdama lipsu ja poisid korjama lillekimbu. Tuli ka mõelda ühise talendi peale. Lõuna ja siesta möödusid kiiresti, aeg justkui lendas viimasel laagripäeval.
Päeva teises pooles said noored taaskord mängida Farmiluurekat ning need, kes soovisid rahulikumat tegevust, said väljas jätkata käepaelte punumisega või kuulata muusikat. Ühiselt aeti veel juttu ning seejärel suunduti juba õhtusöögile, mis laagriliste palvel toimus väljas! Lahked kokatädid jagasid kõigile süüa ning suurte gruppidena sai einestada mõnusalt värskes õhus.
Kui kätte oli jõudnud kauaoodatud õhtune üritus, siis välja valitud Agnesed ja Gabrielid ei teadnud, mis üllatusülesanded neid ees ootasid. Algul anti üle lilled ja lipsud, seejärel loeti ette kirjad ning esitati ühine talent. Järgmiseks pidid Gabrielid minema ukse taha, et nad saaks kinnisilmi leida oma Agnese ainult käe katsumise järgi. Kui Gabrielidel ülesanne sooritatud, oli Agneste kord. Nemad pidid leidma kinnisilmi oma Gabrieli juuste katsumise järgi. Üllatusülesandeid oli veel- aega anti 30 sekundit ja muusika, mille saatel pidi tantsima. Kõige lemmikum osa oli ilmselt kasvatajate naerma ajamine, mis tegi kõigile hea tuju.
Kõik paarid olid tugevate etteastetega ning kohtunikel oli väga raske valida võitjat, kuid kõige rohkem jäid silma Carmen ja Villem, kes said valituks V vahtuse Agneseks ja Gabrieliks. Järgnes saalis disko, kus tantsiti veel viimast korda laagri jooksul õpitud tantse. Õhtu lõpetas õhturing, kus iga laagriline sai soovi korral öelda, mis talle laagris kõige rohkem meeldis. Tehti ka suur grupikalli ja jutukõminat jätkus veel kauaks. Öörahu kuulutati välja laagriliste tungival soovil kell 00.00, misjärel maja jäi vaikseks ning laagrilised said puhkama.










No comments:

Post a Comment