Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 3, 2019

5. vahetus 4.päev - Traditsioonide päev

Hommik algas uniselt, kuid võimlemine turgutas kõik laagrilised üles ja päev sai alguse. Pärast hommikusööki oli tarvis heisata laagrilipp. Vihma sadas, kuid heiskamise ajaks sadas õnneks veel ainult seenevihma ning Karl sai lipu ilusti vardasse tõmmata.
Rivistuselt suunduti tegevustesse- kavas olid töötad vabatahtlike poolt. Hollandi töötoas õpiti huvitavaid fakte riigi kohta ning mängiti klassikalisi lauamänge. Mehhiko töötoas oli võimalus degusteerida kohalikke maiuseid, mängida loteriid ning õpiti ära ka paar põhilist tantsusammu. Ukraina töötuba pakkus riigi tutvustamist ning kohalikke eluviise, lisaks sai proovida ka traditsioonilisi maiuseid. 0li võimalus õppida ka erinevaid tantse.
Siesta ajal said laagrilised puhata ning pärast külastati veel viimaseid töötube. Õhtuks oli talendishow, kus sai nautida värvikaid etteasteid- isetehtud räpp, kaunilt kõlav ukulele ning vahva tants.
Õhtul pandi käima ka "kalliralli", kus soovijatele jagati nimed ning nende ülesandeks oli oma "ohvrit" kallistada nii, et keegi ei näe. Kõik osalejad liikusid kas paarikaupa või suuremas pundis, et vältida väljalangemist ning lõpuks oli pea kogu laager oma tubadest väljas.
Õhtusel rivistusel langetas lipu tuba nr. 34.
Enne öörahu jutustati ning mängiti veel "kallirallit".Öörahu saabudes oli maja rahulik ning laagrilised said uueks päevaks välja puhata.










No comments:

Post a Comment