Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 4, 2019

5. vahetus 5. päev - Spordipäev

Spordipäev algas korraliku hommikuvõimlemisega. Tehti muusika saatel erinevaid harjutusi ning lõpuks ka joosti. Rivistusel heiskas lipu Svetlana. Seejärel söödi hommikusööki ning päev sai hoo sisse.
Pakkuda oli erinevaid tegevusi, kuid põhiline oli tõukerattamatk. Esimesena said poisid minna ning teise vahetusega asusid tüdrukud teele. Korjati mustikaid, käidi allikal ning võeti ette ka paar hulljulgemat laskumist. Need, kes matkal parjasti ei olnud, said mängida sulgpalli, lendavat taldrikut, pioneeri ning kaardimänge. Järgnes lõuna ning laagrilised said puhata.
Pärast puhkepausi jätkus päev farmiluurekaga: tehti 3 tiimi ning varastati üksteise pesadest loomi. Laagrilised tegid palju koostööd ning rõõmuhõiskeid oli kaugele kuulda. Põnevust jagus kuni õhtusöögini.
Õhtusel rivistusel langetas lipu Kristofer. Edasi suunduti saali, kus nauditi õhtust üritust, milleks oli Playback. Esitusele tulid vahvad etteasted ning ka kasvatajad osalesid. Järgnes disko, kus tantsiti end hingetuks. Järgnes õhturing, kus jagati tagasisidet päevale ning edasi said laagrilised veel õhtuse snäki. Käima pandi ka uus "kalliralli", mida laagrilised tungivalt nõudsid.
Öö hakul jõuti mängida veel ka ööluurekat, mis pakkus väga palju elevust. 2 tiimi said omavahel vastase tiimist lipu varastada ja teisi jahtida. Luurekas oli intensiivne ning pärast tunniajast jooksmist oli laagrilistel aeg tuppa pesema minna ning juba saabuski öörahu.





No comments:

Post a Comment