Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 27, 2019

4.vahetus 5.päev - Matkapäev

Päev algas äratusega, kui juhendaja Silver hõikas koridorist „Äratus“ ning seejärel koputas iga laagrilise uksele. Igal laagrilisel oli aega viis minutit, et hommikusele võimlemisele jõuda, kuid osad jõudsid väikese hilinemisega.
Hommikuvõimeline algas pearingidega ning seejärel liikus alla õlaringideks. Vahepeal jõudsid ka hilinejad ja alustasid esimestest harjutustest samal ajal, kui teised olid jõudnud juba viimasteni. Kui juhendaja harjutused olid tehtud, andis ta ka loa laagrilistel välja mõelda harjutusi. Hommikuvõimlemine kestis senikaua, kuni laagrimaja paistis (laagrimaja lapsed jõudsid rivistusele).
Kui kõik laagrilised olid rivistusele jõudnud, tervitasid meid laagri vanemkasvataja ja juht. Ning valitud laagriline heiskas lipu. Seejärel suundusid perekonnad Maasikas, Porgandialfad ja Tapke mind labidaga sööma ning kell 10.00 startisid nad matkale. Matk koosnes 5km jalutuskäigust, seejärel 6 km parvematka ning 2,5 km kõndimist. Kui nad jõudsid matkalt kell 14.30 tagasi, startisid Teletupsud, Hispaania ja Taevaskoja Preilid, kes olid just jõudnud oma kõhu täis süüa. Tagasi jõudsid nad väikese hilinemisega. Pärast matka suundusid nad väsinutena otse sööklasse. Söögiks olid kartulid ja lihapallid. Õhtuses kavas oli Playback. Aga perekondade hilinemise pärast lükati seda pool tundi edasi. Playback show’l esitati erinevaid laule, esinesid ka kasvatajad ja juhtkond. Pärast Playback’i oli disko ja lapsed said kätte oma telefonid. Kõik.
Eliise, Agnes ja Veronica






No comments:

Post a Comment