Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 4, 2019

2. vahetus 2. päev - Seikluspäev ( 2019 )

Teine päev algas ilusa ilmaga kell 8.45 mõnusa äratusega, millele järgnes hommikune virgutusvõimlemine.
Võimeldud, pestud ja koristamised tehtud, kogunesid noored seminarimaja ette, et heisata taaskord laagri lipp, mida seekord tegi Romet T. Kuulutati välja ka õhtune üritus, milleks on muinasjutu õhtu ning iga perekond sai endale muinasjutu ja tegelaskujud, millega valmistada ette õhtuks näidend. Seejärel suunduti hommikut sööma (Neljaviljapuder/moos/võileib/sai/tee/morss).
Kell 11.00 kogunesid laagrilised uuesti seminari maja ette. Vanemkasvataja jagas informatsiooni päevakohta ning noored said tegevustega alustada. Toimusid : kastironimine, seinaronimine. Samuti oli erinevad seiklusmängud, mis oli maastikule püsti pandud. Need tuli  päeva jooksul ära teha.
Kella kaheni oldi tegevuses ning siis mindi sööma lõunat (Frikadellisupp ja saiavorm). Peale seda toimus vaikne tund ehk siesta kell 15.00 kuni 16.00 kus noored said puhata ja vaikseid tegevusi teha. Seejärel koguneti uuesti kell 17.30 ning perekonnad jätkasid oma tegevustega õhtusöögini, mis algas kell 18.00 (Makaronid hakklihaga, salat, morss). Peale õhtusööki said noored nautida vabaaega ning puhvetis käia.
Kell 20.00 Koguneti rivistuma, kus lipu langetas Romet S. Seejärel suundusid laagrilised seminari saali, kus hakati esitlema oma muinasjutte perekondades. Tehti punamütsikest, masha ja karu, kolm põrsakest, tuhkatriinut jne. Üldiselt olid etteasted lõbusad ja vahvad ning kõigil oli väga hea tuju ning sai ka kõvasti naerda. Esinemised tehtud võisid noored alustada diskoga. Kui tantsud tehtud mindi oma majadesse õhturingidesse. Õhturingis rääkisid kasvatajad homsest matkapäevast ning üldistest päeva muredest ja rõõmudest. Peale seda õhtuoode (pähklikreemi sai ja puuvili) ning kui kõik söödud ja isiklikhügieen tehtud läksid noored magama. ÖÖrahu saabus kell 23.00









No comments:

Post a Comment