Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 7, 2019

2. vahetus 4.päev - Traditsioonide päev

Traditsioonide päev oli vihmane. Hommiku poolik sai tehtud sarnaselt eelnevatele päevadele. Lipu heiskas Henrik . Kell 11.00 algasid töötoad. Laager jagati neljaks. Sellel päeval oli 4 töötuba, mis kestsid 50 minutit. Hommikupoole käisid noored kolmes erinevas töötoas ja õhtupoole ühes.
töötoad:
1) Vabatahtlik Sergei, koos kasvataja Sofiga, tegid õues erinevaid traditsioonilisi mänge ning Sergei tutvustas Itaalia kultuuri ning joonistas noortega da vinci leiutisi.
2) Vabatahtlik Anatol, koos kasvataja Martiniga, mängisid tubaseid mänge, kirjutasid muinasjuttu ja Anatol tutvustas Prantsusmaa kultuuri, õpetas keelt ning näitas kuidas mängida pasunat.
3) Kasvataja Gristi ja Moonika tegid savi töötuba, kus laagrilised said liimida ja voolida endale väiksemat sorti meened ning samuti toimus seal origaami ja lennuki võistlus.
4) Kasvataja Erik ja Armin tegid saalis Belgia tantsu ja wege wege tantsu, mille on siia laagrisse toonud üks äge kasvataja Linda. Neid tantse on tantsitud siin laagris palju ning enamus Taevaskoja laagrilisi on nende tantsudega kursis.

Tegevused tehtud ja õhtusöök söödud, mindi puhvetisse ning peale seda kell 20.00 õhtune rivistus, kus lipu langetas Ekateriina . Lipp langetatud suundusid noored seminari saali, kus algas TV-SH0W. Tehti reklaame, uudiseid ja serjaale. Etteasted olid vaga läbimõeldud ning tabavad. Peale seda Disco.
Tantsud ja etteasted tehtud tehti õhturingi ja mindi sööma õhtu oodet. (küüslauguleivad ja puuvili). Kell 23.00 saabus öörahu.





No comments:

Post a Comment