Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 14, 2019

3. vahetus 1. päev - Saabumise päev


Alanud on laagrisuve III vahetus!
Laagrilised saabusid laagrisse ajavahemikus 12:00-14:00, kuid esimesed laagrilised, Mia, Olivia, Nataly, Mia Lydia ja Ingrid, olid juba ühetestkümne ajal platsis ning nemad heiskasid ka esimesel rivistusel laagrilipu. Päeva esimeses pooles tegeleti territooriumi tutvustamise, nime- ja tutvumismängudega ning ustele nimesiltide valmistamisega. Lisaks tehti ka ühiselt maja kokkulepped.
Lõunaks pakkusid meie legendaarsed kokatädid väga klassikalist rooga: makaronisalat viineritega. Õhtul kostitasid nad meid aga kartulipudru ja pika poisiga.
Peale õhtusööki koguneti rivistusele, lipu langetas Liisa. Seejärel suunduti üheskoos väiksele jalutuskäigule Suurde Taevaskotta, kus tutvustati eelnevalt loodud Peresid. Pered olid loonud end iseloomustavad vapid, koostanud 3 peresisest kokkulepet ning välja mõelnud ühise hüüdlause! Järgnesid traditsioonilised mängud “Mürasein” ja “Usaldustunnel”. Laagrilised andsid ühiselt ka laagrivande, millega pühitseti ametlikult sisse meie III laagrivahetus.
Naasnud laagrialale, kogunesid noored kasvatajatega oma majas õhturingi, et anda tagasisidet esimesele päevale ja jagada emotsioone. Ooteks olid kokatädid meile valmis pannud kohukesed. 23:00 algas öörahu, mil kõik läksid oma mõnusasse voodisse uueks päevaks energiat koguma.
Uute seiklusteni!












Taevaskoja pere :)

No comments:

Post a Comment