Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, July 8, 2019

2. vahetus 5.päev - Spordipäev

Laagrivahetuse eelviimane päeva algas hommikuvõimlemisega. Seejärel hügieen ja toa korrastamine. 09.15 algas hommikune rivistus. Lipu heiskas Kirke. Seejärel anti edasi päevaste tegevuste informatsioon. Pärast suundusid noored hommikusööki sööma (Riisipuder, võisai / võileib, moos, tee, morss). Kell 10.45 koguneti seminarimaja ette ning mindi puntidesse/perekondadesse. Seejärel alustati tegevustega kell 11.00
Tegevusteks anti noortele 5 erinevat sportlikku ja elamusrikast mängu, mida nad pidid enne lõunat  läbima kogu grupiga. samuti oli ka mission possible kus perekonnal oli aega 40 minutit, et lahendada 29 etteantud ülessannet.
Nii saidki noored olla tegevuses kell 11.00 - 14.00 . Vahepeal söödi lõunasööki (Hakklihasupp, maasikakissell) siis tehti siestat, kus noored said puhata.  Seejärel kell 17.30  kogunesid noored, et mängida jalgpalli, pioneeri ja laptuud. Need mängud kestsid kuni õhtusöögini.
19.00 said noored käija puhvetis ning seejärel alustati õhtuse rivistusega. Lipu langetas Sander. Peale seda mindi vaatama seminarimaja saali etteasteid, mis ette olid valmistatud Talendi showks. Peale etteasteid said noored nautida discot.
Kella kümne saabudes tehti noortele õhturingi, kus nad said rääkida oma muredes, rõõmudest ning kasvatajad jagasid informatsiooni. Samuti said laagrilised süüa õhtu oodet (pizza ja puuvili) ning seejärel suunduti magama. Kell 23.00 saabus öörahu.










No comments:

Post a Comment