Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 7, 2016

06.08 Ohutuspäev

Äratus oli 8.45 - ärkasime käisime pesemas ja kell üheksa hakkas võimlemine. Peale seda läksime tuppa, vahetasime riided ja läksime rivistusele, mis algas 9.45.
Rivistusel jagati meid töötubadesse, kus me olime peredega. Esimene töötuba oli tuleohutus töötuppa. Seal palus kasvataja Isabel meil ära lugeda palju on häirenuppe ja tulekustuteid mõlemas majas. Peale seda kogunesime kokku laagrimajas, kus räägiti oma kogemustest seoses tuleohutuse ja tulekahjutega.
Järgmine töötuba oli seotud keemiaga ehk armastusest ning me pidime tegema sellest lühifilmi. See armastus võis olla ükskõik mille vastu. Kas siis loomade, inimeste või mõne objekti. 
Kolmandaks töötoaks oli elektritöötuba, kus kõigepealt tegime soenduseks molekulimängu. Seejärel jagati meid gruppidesse ja pidime tegema situatsioone, kas elutoas, vannitoas, köögis või garaažis ning need ette mängima nii, et teised saaksid ära arvata kus tegevused toimuvad. Lõpuks rääkisime, et kuidas saaksime ohtlikke olukordi vältida.
Neljandaks töötoaks oli esmaabi töötuba. Kus me õppisime erinevaid sidumistehnikaid, rääkisime kuidas tuleks mingis situatsioonis käituda ning tegime läbi ka mõned situatsioonimängud, et kõik paremini meelde jääksid. 

Kell pool kaks kogunesime uuesti kokku. Algul ei saanud me aru miks me nii veidral kellaajal rivistuse teeme. Kuid Anni ja Rauno seletasid, et me olime sellepärast kokku kogunenud, et meile armsaks saanud välismaalased ära saata, kuna nende vabatahtlik töö oli selleks korraks läbi saanud. Kõik olid kurvad ning Anni pidas väga ilusa kõne maha ning kinkis neile mõningad meened. Peale selle võtsid veel sõna ka välismaalased ning lõpuks tegime neile hästi suure grupikalli. Daivid, Mary ja Ana, te olite väga vahvad !!!
Siesta peetud ja puhvetis käidud saime minna pärastlõunasele tegevusele. Selleks oli fotojaht. Meil oli aega poolteist tundi, et käija läbi kakskümmend üks punkti ning teha seal erinevaid fotosi. Näiteks pidime mängima kalamehi, töömehi, taevas pidi olema maa, kaitseväelasi jne. 
Õhtul meil ei olnud üritust. Selle asemel me vaatasime videoid, mis me olime ise teinud. Need tulid nii vägevad ning kõik kes seal osalesid olid andekad. Loomulikult olid seal ka režissöörid, kes olid kaamerate varju jäänud. Õhtu lõppedes jagasime me oma päevast muljeid ning suundusime ootele ja peale seda magama. 


Laagrilised



No comments:

Post a Comment