Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 6, 2016

05.08 Loome- ja kultuuripäev

Tänane päev algas üliägedalt. Meie hommikuvõimlemine oli hoopiski teistsugune kui kunagi varem, kuna otsustati selle asemel teha veesõda. See äratas korralikult üles ning oli ka väikese pesu eest. Hommikune pritsimine tehtud, saime oma riided ära vahetada ja kuivama panna. Algamas oli hommikune rivistus, kus me saime teada, et meie vabatahtlikud välismaalased korraldavad meile hommikused tegevused ning saime rohkem teada nende kultuurist. Mary oli Kanadast, Daivid Ungarist ning Ana Gruusiast. Nad olid väga vägevad ning saime ka inglise keelt rohkem harjutada. Meile oli tulemas ka ilmateater, mis rääkis meile kuidas ilm tekib ja kuidas saab aru ilma muutustest.
Mängud mängitud ning ilmateater vaadatud, saime minna lõunatama. Lõuna ajal läks Laagrimaja häiresse ning me pidime kõik minema maja ette ning ootama kas juhtus midagi ohtlikku. Vanemkasvataja ja juhataja kontrollisid ära ning saime teada, et see oli valehäire ning saime edasi tegeleda oma tegevustega. Aga see oli meile kõigile õppetunniks, et kui häire tööle läheb, siis koguneme kõik ettenähtud kohas.
Peale lõunat oli meil natukene pikem siesta kui tavaliselt ning saime korralikult ennast välja puhata. Meile tulid külla Peace Runi´i jooksjad. Nendest saab lähemalt teada www.peacerun.org. Me võtsime nad soojalt vastu ning esitasime loo Kauges külas. Tegime neile veel suure plakati enda laagri logoga ning kirjutasime sinna oma eesnimed ning soojad sõnad. Nad rääkisid kus nad käinud on ning miks nad seda teevad. Peale selle esitasid ka meile paar oma laulu ja nad andsid laagrile paar kingitust, et me neid vastu võtsime. Aeg oli sealmaal, et pidime nad ära saatma aga tegime nendega laagri territooriumil ühe jooksuringi ja saatsime nad teele. Järgmisena suundusid nad Lätti.
Söömas käidud, hakkasime kogunema rivistusele. Me ei olnud ikka veel teadlikud, mis meid ees ootab õhtusel üritusel. Kui me lipu ära langetasime, siis liikusime rahulikult seminarisaali ja ikka oli teadmata see, mis toimuma hakkab. Kui me saali jõudsime, siis käis lugu Jörbergist ning sõnadeks olid "Nüüd ma kõiki kutsun tantsule". Vanemkasvataja ütles, et nüüd hakkab tantsumaraton ning me saime tantsida väga palju väga erinevate kehaosadega. Peale selle hakkas veel omakorda disko, kus saime veel rohkem tantsida ja täitsa oma tunde järgi. Tantsimisest kõhud tühjad ning suundusime ootele, milleks oli võileib ja morss. Keha kinnitatud, tegime ära õhturingi ja saime suunduda magama.

Laagrilised



No comments:

Post a Comment