Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, August 5, 2016

04.08 Matka- ja seikluspäev

Meie päev algas hommikul kell 8.45 äratusega, kus suundusime jooksuringile ja äratasime oma kehad võimlemisega. Füüsiliselt üleval aga vaimselt veel unised, suundusime hommikusele rivistusele. Meie ametlik päev algas lipu heiskamisega ning seejärel saime teada, kes lähevad parvetama ning kes tõukerattamatkale ja kes ronima. Hommiku söök söödud, saatsime ära parvelised. Nende teekond algas Taevaskoja seminarimaja ees, kus tehti nimedekontroll ning mille järel said nad alustada enda teekonda Kiidjärvele. Teised jäid laagrisse ning nemad jaotati kaheks grupiks. Väiksemad läksid hommikupoole tõuksima ning suurema seiklusparki turnima. Need kes olid oma tegevustega valmis saanud, said teiste kasvatajatega mängida erinevaid mänge. Aeg oli juba sealmaal, kus meil kõhud tühjad ja saime minna kokatädide maitsvat toitu sööma. Kõhud täis ning saime puhata tunnike, et oleks energiat järgnevateks tegevusteks. 
Poole viie paiku saime kõik uuesti kokku ning need kes käisid tõuksimas läksid ronima ning need kes käisid ronimas läksid tõuksima. Kim ja Robert olid valmistanud tõuksijatele mõnusalt pika teekonna tõuksimatkale, kus nad läbisid peaaegu kogu Taevaskoja ning nägid selle lummavat ilu. Ronijad said said korraks väikese vihmasabina ohvriteks aga sellest ei olnud hullu, kuna kõik olid ilusasti ära kuulanud instruktaaži ning oskasid ilusasti käituda rajal. Ülejäänud kes olid parvetamas käinud, said veeta oma päevase poole kasvatajatega ning teha erinevaid tegevusi. 
Kätte oli jõudnud õhtu ning järjekordne päev oli jõudnud rivistuseni, kus lipu langetad Anna-Liisa. Anni andis meile pool tundi aega veel harjutada PLAYBACK´iks, kuna esinejaid oli järjekordselt liiga vähe. Kahe maja peale ainult kaks esinejat. See ju on vähe ? Aga õnneks kui me alustasime oma üritusele olid mõlemast majast paljud julgust kogunud ning esinemisi oli neli korda rohkem ehk kaheksa esinejat. Kõik esinemised olid toredad ning kasvatajad ka esitasid oma lemmikuid hitte. Üritus läbi ning oli aeg volüümi nuppu keerata valjemaks, toolid ära panna ja kehad liikuma panna...kuna algas DISKOOO !! Peale seda kosutasime ennast ootega ning suundusime magama, mis mõnele tuli varem, mõnele hiljem kuid magama me jäime. 

Laagrilised



No comments:

Post a Comment