Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 13, 2016

12.08 - Seikluspäev

VI vahetuse teine päev algas energilise muusika saatel. Selleks, et uni lõplikult silmist pühitud saaks, toimus ka virgutusvõimlemine ja kerge hommikujooks. Pärast seda oli aeg enesevärskenduseks ja tubade korrastamiseks ning kell 9:45 toimus rivistus, lipu heiskas Indra. Seejärel sai kõhud korralikult täis süüa, sest kokatädid olid valmistanud maitsva neljaviljapudru, mille juurde sai ise endale meelepäraseid võileibu teha. Juba oligi kell 11, kus kogunemisel jagunesime kaheks suureks tiimiks ehk siis pooled läksid seiklusrajale ronima ja ülejäänud sisustasid oma aega jalgpalli, võrkpalli ja käepaelte meisterdamisega. Ilm oli päris hea, niisiis möödus tegutsedes aeg linnutiivul. Lõunsöögiks olid seekord lihapallid ja ahjukartulid, need maitsesid küll väga hästi. Pärast lõunasööki sai käia puhvetis! Õnneks jäi pärast puhvetit aega energia kogumiseks, sest siesta kestis umbes poolteist tundi.

Õhtupoolikul läksid esimesed tõukerattamatkalised metsaradadele vurama, mõned käisid veel ronimas ja loomulikult jätkusid ka võrk- ja jalgpallimängud. Oli väga mõnus pärastlõuna.

Õhtusöögilaud oli kaetud kella 19ks, pilaff sealihaga ja värske salat täitis kenasti kõhu. Kell 20 õhtusel rivistusel langetas lipu Jane. Seejärel oli natuke aega, et teha ettevalmistusi õhtusek TV Show'ks ning üsna pea saigi näha lahedaid reklaame ja telesarju, mis olid kõigile tuttavad. Natuke jäi aega ka diskotamiseks, õhtuooteks olid küpsised ja õun ning õhturingis sai teada, mis järgnevatel päevadel ees ootab. Kui veel eile oli palju neid, kes pöidlaid päris püsti ei tõstnud, siis seekord jäid kõik päevaga väga rahule. Polegi vaja imestada, sest oli väga mõnus puhkepäev :)

Ja no umbes südaöö paiku (veidi hiljem..) jäi laagrimaja vaikseks ja algas öörahu..

Laagrilised


No comments:

Post a Comment