Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 7, 2016

07.08 Soovidepäev

Kuna laagrilistel oli väga palju soovidekastis soovitud seda, et ei peaks hommikuvõimlemist tegema, siis oli see soov täidetud ja me võisime rahulikult pool tundi kauem magada. Peale seda läksime kohe rivistusele ja saime lippu heisata. Hommikul saime teada kes on Agnese ja Gabrieli osalejad. Hommikusöök söödud, saime uuesti kokku kell üksteist, et saada teada, mis meid ees ootab. Kuna ilm oli nii halb, siis otsustasime me vaadata multikaid ning mängida erinevaid lauamänge. Aeg läks nii kiirest, et me ei saanud isegi aru, et on juba söögiaeg uuesti kätte jõudnud. Peale sööki saime korralikult puhata siesta ajal ning peale seda saime minna puhvetisse jäätist ostma. Kuna sai ainult jäätist, siis paljud ostsid nii mõnegi jäätise.
Pärastlõunasel rivistusel oli Rauno ära peitnud mõlemasse majja 34, ära kiletatud pilti, mis me pidime ülesse leidma ning sellega oli tükk tegemist, kuna ta oli mõned pildid korralikult ära peitnud. Peale seda mängisime topsimängu ning kui ilm paremaks läks, saime minna seenele ja marjule. Aeg oli suunduda sööma ning peale seda teha meie viimane rivistus. Selle vahetuse lipu langetasid meie armsad kasvatajad.
Õhtuseks ürituseks oli traditsiooniline Agnese ja Gabrieli valimine. Meil oli mõlemast majast kokku kuus kandidaati. Nad pidid päeva jooksul ära tegema luuletuse või kirja. Poisid tegid tüdrukutele kaelakee ja tüdrukud tegid poistele käevõru. Üritusel pidid nad näitama ühist talenti ning tantsima suvalise muusika järgi. Peale selle pidid veel ära tundma Gabrielid oma Agnese pimesi katsudes ainult Agnese kätt. Nad pidid veel kasvatajaid ka naerma ajama. Lõpuks läksid kasvatajad oma mõtteid mõlgutama ja vaatama, kes tulevad selle vahetuse Agneseks ja Gabrieliks. Nad olid oma otsuse teinud. Kuid nad hoidsid veel pinget laes ning kuulutasid välja laagrimaja ja seminarimaja puhtaima toa. Nendeks olid Berit, Hannela, Ilona ja Karmen, kes suutsid oma toad kõige ilusamini hoida. Nüüd aga oli tõehetk...kes saavad siis selle viienda vahetuse Agneseks ja Gabrieliks ? Nendeks olid, trummipõrin, Anna-Liisa ja Laagrimaja Kevin !!!! Palju õnne neile veelkord !
Peale seda tänati meid kõiki isiklikult tänukirjadega ning kasvatajad said ka endale tänukirjad tubli töö eest. Jäänud oli üks korralik disko. Kella kümne paiku tegime me viimast korda õhturingi, kus me rääkisime enda laagrikogemustest ning mis meile siin meeldis. Aeg oli minna suu magusaks teha suurepäraselt maitsva küpsisetordiga. Ootel käidud hakati sättima magama. Mõnel tuli see öörahu rahulikult ning kes läks kohe magama. Teised aga tahtsid veel viimast ööd olla oma uute ja vanade sõpradega ning juttu puhuda, kuna keegi ei osanud arvata, kuna nad üksteist veel näevad. Selleks korraks ongi viienda vahetusega kõik. Järgmiste kordadeni !!

Laagrilised


No comments:

Post a Comment