Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 16, 2015

VI vahetuse viies päev - spordipäev

Laupäeva varasem hommik algas korraliku äratuse ja tantsuga - tantsiti laagri tantsuks kujunenud "Cha-cha slide´i". Pärast tantsu oli veel aega hammaste pesuks, kes polnud seda teha jõudnud. Ja peatselt kogunetigi hommikusele rivistusel, kus lipu heiskas Aleksander S., jagati komme tublide etteastete eest, mis eelmisel õhtul etendatud said. Seejärel suundusime hommikusöögile, seekord maitsesid ülihästi mannapuder, ise kokkuseatud võileivad ja tee. Kui kõhud kenasti täis mugitud, siis koristasid noored hoolega oma tube ja juba oligi aeg jälle kokku saada.
Algas spordipäev! Kell 11 kogunesime ja valisime, kas mängime jalgpalli, võrkpalli või rahvastepalli. Esimene tegevus valitud, suundusimegi palliplatsile. Õnneks oli aega piisavalt, et kõik kolm pallimängu korralikult läbi mängida. Kell 13 ootasid laagrijuhataja Anni ja vanemkasvataja Linda kõiki huvilisi töövestlusele ehk siis ettevalmistused tagurpidipäevaks said hoo sisse. Kõik kandidaadid olid väga tublid ja lõunasöögi ajaks oligi selge, kes kelle asemele astub - laagrijuhi ametikoha võtab üle Kristel, tema paremaks käeks vanemkasvatajaks astub Martin ja ülejäänud kasvatajatena tegutsevad tagurpidipäeval Angelika, Anni, Maimu, Melany O ja Vova. Neile on abiks korrahoidja Villu.
Hommikupoolik oli väga tegus ja seetõttu oli kõigil väga hea meel, kui saabus lõunasöögiaeg - seekord sõime frikadellisuppi ja kodust kohupiimakooki. Kirsiks tordil oli jäätis - igaüks sai puhvetist endale meelepärase jäätise soetada. Kõhud kenasti täis, suundusime siestale - eks ikka selleks, et pärastlõunaseks tegevuseks piisavalt energiat koguda!
Puhketund möödus linnutiivul ja kell 16:30 kogunesime taas, et jaguneda meeskondadeks. Esmakordselt ootas laagrilisi ees mäng "Farmiluurekas" - korralik jooksmine metsas! Laagrilistele mäng väga meeldis, meeskonnatöö sujus kenasti ja eks julgemad ja võistlushimulisemad lahkusid metsast mõningate kriimudega. Õnneks jäid siiski kõik terveks ja raskeid vigastusi ei esinenud.
Metsas müttamine väsitas kõiki päris ära ja kõhud olid ka väga tühjad. Õnneks olid meie toredad kokatädid valmistanud maitsva pikkpoisi, mida sõime koos keedukartuli, kastme ja salatiga. Suu sai magusaks tehtud koheva kohupiimakreemiga. Hetk hingetõmbepausi ja juba ootaski meid rivistus - lipu langetas Lee.
Hommikul laagrilised õhtuse ürituse kohta infot ei saanud ehk siis vaba õhtu tuli kõigile üllatusena. Õnneks on laagrilised aga nii vahvad, et võimalus diskotada sobis kõigile vaba õhtu täitmiseks kenasti. Nii möllatigi diskol kella 22-ni. Pärast diskot vaatasime tagasi möödunud päevale ja suundusime õhutootele, milleks oli seekord võileib ja juustusai. Keha kinnitatud, hambad puhtaks lükatud oligi aeg öörahuks. Kella 23 ringis jäi laagrimaja vaikseks, et uueks päevaks energiat koguda.

No comments:

Post a Comment