Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 8, 2015

V vahetuse seitsmes päev - soovidepäev/tagurpidipäev

Laagrivahetuse viimane päev, millest esimene pool oli jätkuv tagurpidipäev, algas Helduri poolt heisatud lipuga hommikusel rivistusel. Uued kasvatajad, vanemkasvataja ja juhataja tutvustasid eesolevat päeva. Nagu tavaks, on viimaseks ühiseks õhtuseks ürituseks Agnese ja Gabrieli valimine, mille kandidaadid ka teatavaks tehti. Paarideks osutusid järgmised laagrilised: Heliise ja Carl, Indra ja Kevir, Jaanika ja Mihkel, Karl-Andreas ja Juta, Mari Ann Kristiin ja Rasmus ning Heldur ja Jürgen. Kandidaadid pidid ette valimistama ühise talendi, Agnesed pidid Gabrielidele tegema lipsud, Gabrielid pidid Agnestele tegema lillekimbud ning mõlemad pidid ette valmistama armastuskirja. Seejärel suunduti hommikusöögile, milleks olid võileivad, riisipuder ja tee.

Meie uus laagrijuhtkond oli ette valmistanud 3 tegevust: võrkpall, käepaelte punumine ning maffia. Tegevused olid lõbusad ja kaasahaaravad ning kui kätte jõudis siesta oli vaikus nii laagri- kui ka seminarimajas.

Kella 13.45-sel rivistusel toimus laagrijuhtkonna tagasivahetus ning edasist tegevust organiseerisid endised kasvatajad.

Vahepeal käidi lõunasöögil, kus meie suurepärased kokad pakkusid seljankat hapukoorega. Magustoiduks saime imelist mannavahtu piimaga.

Pealelõunane tegevus algas ergutava tantsuga ja seejärel suunduti fotojahile. Tagasi saabudes hakati tegema ettevalmistusi show-võrkpalliks "Kasvatajad vs. Laagrilised". Abilisi oli alates pallipoistest kuni tantsutüdrukuteni. Sel korral said laagrilised võidu!

Õhtusöögile minejad avastasid laualt grillvorstid ja mõnusa kartulisalati. Kui kõhud täis, siis suunduti kiireslt õhtusele rivistusele, kus langetasid lipu meie tublid tagurpidipäeva eestvedajad. Nüüd jõudis kätte kauaoodatud hetk. Lõpuks ometi oli võimalik osta puhvetist jäätist! Kõhud head ja paremat täis, suunduti Agnese ja Gabrieli valimisele, kus eelnevatele ettevalmistustele lisandusid paaristants, Agneste käe järgi ära tundmine, Gabrielide jalgade ära tundmine rõdu äärelt ning lõpetuseks kasvatajate naerma ajamine. Selle suve V vahetuse Agneseks sai Jaanika ning Gabrieli tiitli Mihkel!

Ürituse lõppedes jagati kõigile laagrilistele tänukirjad ning laagri 20.-nda juubeli puhul oli tähistamiseks küpsisetort.

Diskol tantsiti pikalt ja isegi öörahu oli sel korral kell 00.00. Viimast korda kohtuti veel õhturingis ning seejärel suunduti pesema, pakkima ja puhkama.





No comments:

Post a Comment