Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 13, 2015

VI vahetuse teine päev: matka- ja seikluspäev



Laagri teine ehk matka -ja seikluspäev algas hommikuvõimlemisega ühe tubli noore eestvedamisel. Edasi ootas meid juba hommikupuder. Jah, just nimelt puder, kuna ilma pudruta ei ole ka kogenud laagriliste mäletamist mööda ühtegi korralikku laagrivahetust möödunud. Hommikusöök söödud, liikusime edasi päeva põhiosa juurde, milleks olid erinevad seiklustegevused. 

Osa laagrilistest läks tõukerattamatkale, mis tõi endaga kaasa nii lõbusaid laskumisi kui väsitavaid tõuse. Matkalisi kostitas Taevaskoja loodus ka mustikatega, mis kohati metsaaluse lausa sinama panevad. Samal ajal kui mõned ratastel veeresid, ronisid teised laagrilised seiklusrajal ja sõitsid zip-line’i ehk trosslaskumisega. Rada pakkus keerulisemates kohtades närvikõdi nii suurematele kui väiksematele – kõrgusekartus vanust ei küsi. Pärast kehaliselt väga aktiivset ennelõunat sõime lõunaks suurepärast pastarooga ja lasime siesta ajal leiba luusse, et siis pärastlõunal uue hooga tegevustega jätkata.

Nüüd vahetasid matka- ja seiklusrajagrupid tegevused ja niimoodi said kõik erinevatest tegevustest osa. Kel neist väljakutsetest veel energiat üle jäi, said mängida pallimänge või koostada laagri ajalehte. Mõistagi oli aega ka puhkamiseks. Mõned eriti abivalmid lapsed hakkasid aga saali õhtuseks suursündmuseks – talendijahiks – kaunistama. Pärast õhtusööki, milleks oli pilaff värske salatiga, saidki noored võimaluse oma andeid esitleda. Osalejate hulgas oli tantsijaid ja humoriste, aga ka omapäraste loovate kunstide esindajaid. Pealtvaatajaid aga kindlasti õhtused etteasted ükskõikseks ei jätnud. Siis jäid veel disko, õhtuoode, õhturing, pesemine...ja oligi aeg minna voodisse, et olla valmis homseks, väheke teistmoodi matka- ja seikluspäevaks!

No comments:

Post a Comment