Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, August 14, 2015

VI vahetuse kolmas päev: matka- ja seikluspäev vol 2



Päev algas rõõmsalt karjumise peale. Kasvatajad käisid röökides mööda maja, äratades kõik unimütsid. Hommikuvõimlemiseks jooksime me lauldes ringi. Hommikusel rivistusel käidud ja teise matkapäeva lipp heisatud Taevaskoja Noortelaagri juhataja nimekaimu, laagrilise Anni poolt, suunduti hommikusöögile. Pärast kiiret hommikusööki (omletti ja võikusid) oli aeg teele asuda. Buss võttis meid peale ning viis kohani Ahja jõel, kus me pidime alustama oma kanuumatka. Enne minekut rääkis instruktor meile pikalt reeglitest ning nõuetest, et me tee peal viga ei saaks.

Teekond oli võrdlemisi pikk, 12 km ühe peatusega. Tee peal oli palju takistusi, mis tegi asja ainult huvitavamaks. Lõunasööki, milleks oli kartuli-lihavorm salatiga, saime kohale jõudes. Peale lühikest jalutuskäiku järve äärde, pakuti ka võimalus minna järve ujuma.

Tee tagasi möödus kiirelt ning enne õhtusööki oli väike otsimismäng oma „peredega“. Õhtusöögiks pakuti kartulit guljašši ja toorsalatiga. Õhtuseks ürituseks oli Playback. Õhtuse rivistuse järgselt peale lipu langetamist Otto Toomase poolt, anti etteaste valmistuseks meile lisatund. Etteasteid oli taaskord kümme ja nalja sai palju. Toimus ka disko ning sellega paralleelselt maffiamäng. Peale õhtuoodet läheneski juba öörahu, mis lükati meeldivalt tunni kaugemale.

Laagrilised Kristel Rjabov ja Melany Orle

No comments:

Post a Comment