Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, June 25, 2015

I vahetuse II päev: Spordipäev

Tänane päev algas varakult, äratus oli juba kell 8.45. Õue jõudes oli meil valikus võimlemine ja hommikujooks. Igaüks sai ise valida, mis tegevuse kasuks ta otsustab. Seejärel pärast hommikuvirgutust läksime pessu ning juba kell 9.45 kogunesime hommikusele rivistusele. Tänase spordipäeva lipu heiskas Ann-Marii. Kõhud tühjad, pöördusime hommikusöögile, kus saime putru, võileiba ja teed. Peale neid toimetusi algas spordipäev, kus valiti neli võistkonda. 
Iga võistkond tegi erinevat spordiala ja siis jälle vahetsime. Spordialadeks päeva esimeses pooles olid jalgpall, rahvastepall, pioneer ja frisbi. Pärast kõiki vahetusi oli aeg lõunasöögiks. Tänases menüüs pilaff ja värske salat.

Kui meil oli söödud, siis algas siesta ja saime oma nutiseadmeid kasutada. Te ei kujuta ette, kui hea oli üle mitme tunni netti minna. Samas on meil hea meel, et meie telefonid kasvatajate käes hoiul, sest muidu me ju ainult neid vahikski. 

Peale siestat läksime on peredega (Pegasus, Kummitustepere, MaasikaMarid, Kollased ja Rannarootsi Vorst) võistlema. Läbima pidi viis erinevat puntki: krokodilli kõnd, palli korvi viskamine silmad kinni, jalgpalli löömine silmakattega, küsimustele vastamine ja pikima inimketi tegemine. Peale võistlusi oli hetk aega end dušši all värskendada ning siis suunduda õhtusöögile. Õhtusöögiks olid ahjukartulid lihapallidega ning peedisalat. 

Kell 20.00 kogunesime õhtusele rivistusele. Lipu langetas Gloria ja Christina. Pärast oli pikk järjekord seminarimaja uksest sisse, sest esmakordselt avati buffet. Saadi osta meelepärast kommi ja limonaadi. Jätkasime oma õhtut seminarisaalis, kus toimus Playback Show. Esinejaid oli erinevaid - osad laulsid, osad tantsisid. Kui kõigil oli esinetud, siis alustasime diskot koos kasvatajate etteastega. Lõpuks oli veel õhtuoode ja -ring, kus arutasime päevaseid tegevusi. Enne magamaminekut oli veel hetk telefonide jaoks ning peagi jäi maja vaikseks, et järgmisele päeval energiliselt vastu minna. 



- Gloria ja Christina

No comments:

Post a Comment