Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 19, 2013

Teine päev: seikluspäev 19.07

Nii laagri- kui ka seminarimajas ärgati täna äikese ning vihma pärast üsna varakult. Hoolimata sombusest ilmast alustasime oma teist laagripäeva reipa hommikuvõimlemisega. Seekord loomulikult siseruumides! Pärast enese ning toa kasimist heiskasime lipu ning nautisime maitsvat putru ja võileibu.

Kuigi vihmasadu tekitas esiti kahtlusi, selgines tegevuste alguseks ilm märgatavalt. Esimesed grupid suundusid tõukeratastega sõitma ning seiklusrajale. Tõukeratastega sõideti peamiselt Ahja jõe ääres ning metsaradu mööda. Seiklusrada oli täna ilmselt üks popimaid tegevusi, sest mitmed lapsed kinnitasid, et järgmisel suvel tasub kindlasti siia Taevaskoja laagrisse tagasi tulla. Neile, kes veel ei läinud tõuksima ega ronima toimusid erinevad toimetused siseruumides. Näiteks seminarimajas punuti sõbrapaelu. Neid tehti alustuseks paar tükki iseendale, siis toakaaslastele ning lõpuks paar usinamat isegi emale, isale, koerale, kassile. Veel küsiti üksteiselt mõistatusi, õpetati kaarditrikke ning mängiti lauamänge. Aja veetmist saatis muusika, mis muutis olemise eriti meeldivaks ning koduseks. Ka laagrimajas mängiti lauamänge, punuti paelu ja lisaks tegeleti voltimisega.

Lisaks tegevustele ning lõunasöögi nautimisele oli täna esimest korda SIESTA! Jessss! Kõigile, kes pole nimetusega kursis, siis siesta tähendab tunnikest puhkust, tunnikest iseendale. Pärast aktiivset tegevust on maha rahunemine laagrilistele lausa hädavajalik. Pausi järel algasid taas töötoad ning seiklemine.

Õhtuse rivistuse ja lipu langetamise järel algas õhtune sündmus, milleks täna oli... tänapäevaste muinasjuttude festival! Hommikusel rivistusel said lapsed ülesandeks, kas üksi või koos uute sõpradega valida mõni muinasjutt ning see kaasajastada. Õhtujuhil Aleksandril oli au välja kuulutada 10 etteastet, millest 8 jõudsid ka esitamiseni. Üllatusesinejatena asutusid üles ka laagrikasvatajad, kes naeri tõmbamise loost võrku kinni jäänud lapse päästmise olid vorminud. Publikumi seas istus ka kolmeliikmeline žürii, mis valis välja silmapaistvaimad muinasjutud. Tulemusi võite lugeda juba homsest blogist, sest autasustamine toimub hommikusel rivistusel. Muinasjutufestivali lõpetas disko, kus kõik said tantsida ja lõbutseda. Veel enne magama minekut käidi õhtuoodet näksimas ning õhturingis päeva kokkuvõtet tegemas.






Praeguseks on majas juba üle tunni aja täielik vaikus olnud! Loodetavasti kõik puhkavad end homseks spordipäevaks välja! 

No comments:

Post a Comment