Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, June 28, 2017

I vahetuse teine päev - elamusmängude päev

Esimese vahetuse teine päev algas hommikuse võimlemisega, millele järgnes hommikune rivistus, kus lipu heiskas Karolina. Kuna selle aja peale läks kõht juba üsna tühjaks, siis mindi sööma hommikusööki, milleks oli neljaviljapuder ning võileivad. 

Peale seda jagati laagrilised peredesse ning algasid ennelõunased tegevused ( Põgenemistoad ja elamusmängud ). Elamusmängudeks oli Torni ehitamine, Soo Ületamine, Mälumäng, Aladdini vaip, ämblikuvõrk, usaldustunnel, väriseva tee ületamine, täpsusvise, laavapõrand ja palliplatsi paus. Pered pidid läbima kõik tegevused ühtse meeskonnana, millega nad kõik said ka ilusti hakkama. Samuti ka põgenemistoad olid noortele väga huvitavad ja elamusrikkad. Kokku on I vahetuses kuus toredat perekonda – kasvataja Marge tiim Pelmeenid, kasvataja Martini meeskond Ühikarotid, kasvataja Laura pere Mittesotsiaalne Sotsiaalgrupp (MSS), kasvataja Sandra meeskond 13 Sipelgat, kasvataja Angela tiim Salaässad ja kasvataja Kristella Pisikam.


Kell 14.00 mindi uuesti sööma ( Frikadellisupp ja maasikakissell )  ning peale seda said laagrilised nautida siestat kuni kella poole viiieni. Seejärel alustasime õhtuse ja pisut loomingulisema tegevusega, milleks oli mannekeeni väljakutse (tulemused allpool). See kestis kella kuueni, sest kell 18.00 algas õhtusöök (makaronid hakklihaga ja salat ). Seejärel jätkusid veel põgenemistoad ning mängiti palli, kuni kell 20.00 algas lipu langetamine, mida tegi Aigar. Otse rivistuselt suunduti seminarisaali, kus hakkas tantsumaraton. Noored said tantsida ettenähtud kehaosadega  nt : tantsi ainult- varvastega, puusadega, selili, peaga, näppudega jne... ) paljude erinevate laulude järgi. Peale seda jätkus disko ning siis algas õhturing, kus arutati, mis päeva jooksul toimus, mis meeldis, mis oleks võinud parem olla jne. Kui arutelu peetud, oli aeg minna õhtuootele, milleks oli nussa sai ja arbuusi viil. Seejärel valmistuti magama minekuks ning kell 23.00 saabus öörahu.













No comments:

Post a Comment