Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, June 29, 2017

I vahetuse kolmas päev - matka- ja seikluspäev vol 1

Laagri vahetuse 3 päev. Hommik algas nagu ikka hommikvõimlemisega, seejärel toimus hommikune rivistus, kus lippu heisati laagrilipp ja jagati infot, mis päeva jooksul toimuma hakkab. Just sellepärast jagati noored erinevatesse tegevustesse.  Pooled laagrilised läksid parvematkale ning pooled jäid laagrisse. Ka laagrisse jäänud noored jagunseid kahte gruppi, sest osad neist läksid tõukerattamatkale ja teised said minna seiklusrajale seiklema. Noored gruppidesse jagunenud ja kõigil selge, mis päeva jooksul toimub, mindi sööma (omlett viineriga ja maitsvad võileivad) ning pärast seda kell 10.00 olid laagrilised valmis minema kanuuparvematkale. Matkalised jalutasid  mõnisada meetrit parvedeni, kus nad jagati kolme parve peale koos kasvatajatega. Nii saigi sõit alata. Aerutati mõned kilomeetrid ülesvoolu ning seejärel ootas ees mõnekilomeetrine jalutuskäik laagrisse tagasi. Kõik laagrilised olid uhked, väsinud ja rõõmsad, et suutsid selle matka läbida. Laagriss jäänud noored alustasid tegevustega tavapärase aja järgi kell 11.00 – roniti kõrgseiklusrajal, käidi tõukerattamatkal ja loomulikult ei puudunud ka pallimängud.

Lõunaks olid kõik noored kenasti laagris tagasi, kus neid ootas lõunasöök, milleks oli guljašš, keedukartul ja värske salat. Pärast sööki said kõik nautida siestat kuni kella neljani. Kell 16.00 läksid need noored tõkerattamatkale, kes enne seiklusrajal seiklesid ning vastupidi. Pikalt matkalt tulnud laagrilised said puhata, mängida palli, ning teha endale meelepäraseid tegevusi. Samuti oli meil päeva jooksul puhvet avatud, kust noored erinevatel aegadel said endale head-paremat soetada.

Kell 18.00 algas õhtusöök, milleks oli risotto kanalihaga. Siis said laagrilised valmistuda õhtuseks ürituseks, mis algas peale lipu langetamist. Kell 20.00 olid noored taaskord seminari maja ees valmis ning oligi aeg laagrilipp langetada. Kuna selleks ajaks oli selgunud, et etteasteid oli väga vähe, siis asusid kasvatajad koos noortega kibekiirelt tegutsema, et Playback Show ikka toimuda võiks. Kell 21 olidki kõik saalis, et elada kaasa kaheksale väga värvikale ja vahvale esitusele.  Show lõpetas juhataja ja vanemkasvataja etteaste, mis lõi toreda diskomeeleolu.

Kui diskotamine oli läbi, suundusid noored oma majadesse, kus valmistuti magamaminekuks, tehti õhturingi ning söödi õhtu oodet ( vorstileib ja juustusai ) . Kell 23 olid noored kenasti voodis ning uneaeg võis alata.








    

No comments:

Post a Comment