Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, June 27, 2017

2017. aasta esimene!

2017. aasta esimese vahetuse esimene päev algas ilusa ilma, vahelduva vihmasaju ja rõõmsa meeleoluga. Noored hakkasid saabuma juba kell 9.00, kuigi saabumise aeg oli ajavahemikus 12.00 - 14.00. Kuna kasvatajatel oli nii varajasel ajal palju tegemist laagri ettevalmistusega, siis ei jõudnud õige laagri tunne veel noorteni. Kuid kui kell sai 12.00 hakkasid enamus noori kohale voolama ning õige laagri atmosfääri tunne hakkas kõigile kohale jõudma. 

Kell kaks hakkasid noored koos kasvatajatega tutvumismänge mängima. Peale seda vahepeal toimus toimus rivistus kell 14.45, kus heiskasid lipu esimesed saabujad laagrisse ning pärast seda sai juba esimest korda laagritoitu maitsta (makaronisalat viineritega ning magustoiduks puuviljasalat kohupiimaga). Kella neljast said kasvatajad jätkata tutvumis/meeskonnamängudega. Samuti tutvustati territooriumi ning pandi paika maja reeglid. Kell 18.00 oli uuesti söömine, kus söödi pikkpoissi, kartulit kastmega ja salatit.


19.00 said kõik noored kokku jalkpallistaadionil, kus vanemkasvataja ja juhataja panid laagrilised ja kasvatajad perekondadesse/meeskondadesse. Seejärel suundusid perekonnad ette valmistama perekonna vappi, peresiseseid reegleid, hüüdlauset ja tutvustust. Kell 20.00 kogunesid noored taaskord rivistusele kus langetati laagri lipp, mida tegi Kevin Vahermets. Peale seda suunduti Suurde Taevaskotta, kus presenteeriti oma perekondasid teistele, loeti ette laagrivanne ning tehti müraseina. Seejärel suunduti tagasi laagri suunas ja lapsed said minna valmistuma magamaminekuks. Enne öörahu tehti õhturingi ja käidi õhtuootel (kohuke ja morss). Kell 23.00 saabus öörahu. 

Teemapäevad I vahetuses


Avarivistus


Kasvatajad avarivistusel


Perekondade moodustamine


Taevaskoja trepp


Suures Taevaskojas


Salakuulaja kivi lähedal sillal

No comments:

Post a Comment