Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, July 28, 2015

IV vahetuse viies päev - matka-ja seikluspäev

Laagri neljas päev hakkas nagu ikka hommikuvõimlemisega. Seekord tegid seda meile Hanna ja Helen. Peale seda oli lastel aega, et pesta ja teha toad korda. Nagu ikka oli enne maitsvat hommikusööki meil rivistus, kus heisati lipp ja räägiti päevakavast. Hommikusöögiks pakuti meile mannaputru ja sai teha ka võileibu.
Siis jaotati laager kaheks. Ühed, kes läksid kanuuparvematkale ja teised, kes läksid tõukerattamatkale ja seiklusrajale. Lastele väga meeldisid need tegevused, oli ka neid, kes ei julgenud minna kanuuparvematkale ja seiklusrajale. Nemad said mängida erinevaid palli- ja lauamänge, et tuju ikka rõõmsana püsiks.
Peale siestat saime osta jäätist ja käija puhvetis. Peale seda hakkas meil lõunased tegevused. Mõned käisid tõuksimas ja mõned seiklusrajal. Teised, kes käisid kanuuparvematkal said puhata ja mängida pioneeri.

Pärast neid rõõmsaid tegevusi saime maitsvat õhtusööki. Selleks oli seekord kartuli-lihavorm. Seal kõrval oli veel hapkurk. Peale õhtusööki oli rivistus, kus langetasime lipu ja asusime õhtuse tegevuse juurde. Selleks olid mõned kasvatajad ettevalmistanud ühe sündmuskoha, mida pidid laagrilised etendama. Seda, kuidas laagrilised lahendasid olukorra, oli väga lõbus vaadata. Siis hakkas meil disko. Peale seda saime kätte oote, milleks oli juustusai ja vorstileib. Nii lõppeski meie tore ja rõõmurohke seiklus- ja matkapäev. 

Müsteeriumi lahendus Perekond Sinimõõga poolt

Jussi Viinerid esitamas oma versiooni



Kasvatajate tõetruu etteaste - Mulk autoroolis

Kasvatajate etteaste - Rauno ja Kristel imiteerimas laagri juhtkonda

No comments:

Post a Comment