Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 5, 2015

II vahetuse teine päev: spordipäev

II vahetuse teine päev algas varajase äratusega. Nii laagri- kui seminarimajas toimus hommikuvõimlemine. Pärast seda korrastati tube ja käidi pesus. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Kenri-Kermo. Rivistuselt suunduti hommikust sööma. Pakuti neljaviljaputru koos maasikamoosiga.

Enne hommikusi tegevusi koguneti seminarimaja juurde ning jaguneti nelja rühma. Igal rühmal oli võimalus mängida jalgpalli, rahvastepalli, lennutada lendavaid taldrikuid ja panna oma kiirus ja tugevus proovile mängus Kabadii. Palav ilm ja sportlikud tegevused tegid kõhu tühjaks ning seetõttu maitsesid hästi ahjukartulid, lihapallid ja peedi-õunasalat. Magustoiduks pakuti maasikakisselli kohupiimakreemiga.

Pärast lõunasööki oli aeg siestaks, mil oldi vaikselt oma tubades ning koguti jõudu pealelõunasteks tegevusteks. Peale seda oli lastel võimalik puhvetist osta magusat ja meelepärast jooki.

Päevane tegevus toimus esimesel päeval moodustatud peredes. Laagriterritooriumil olid kuus punkti, kus täideti erinevaid ülesandeid. Toimus krokodillikõnd, viktoriin, jalanõude jalga panemine aja peale, pimesi pallivise korvpallirõngasse, kummikuheide ja slaalomjooks lauatennise pall lusika peal. Aeg möödus kiiresti ning peagi oli aeg süüa õhtust. Õhtusöögiks pakuti makarone hakklihaga. Kõrvale sai tõsta värsket salatit.

Õhtusel rivistusel langetas lipu Leevi. Rivistuselt suundusime seminarisaali, kus toimus Playback. Esinejad olid tublid ning põnevust lisasid kasvatajate etteasted. Toimus ka disko, kus tantsiti soovilugude järgi.


Diskolt seati sammud oma majadesse, et käia pesemas, süüa õhtuoodet, milleks olid küpsised ja õun, ning arutada päeval toimunut õhturingis. Kell 23.00 käisid kasvatajad viimastes tubades, et soovida head ööd ning seejärel saabus juba öörahu.


Õhtune kummikuvise


"Miks jääkarud ei söö pingviine?" 


Krokodillikõnd


Kes on kõige täpsem silmad kinni viskaja?

No comments:

Post a Comment