Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, July 28, 2015

IV vahetuse kuues päev: Matka- ja seikluspäev vol 2

Täna algas päev mõnusa zumba stiilis hommiku võimlemisega, mida viisid läbi meie seminarimaja kasvatajad Rauno ja Maik.  Peale seda asusime kõik oma tube koristama, et päev puhtalt vastu võtta. Kell 9.45 seadsime aga sammud seminarimaja poole, kus toimus rivistus. Rivistusel räägiti lähemalt ees ootavast päevast. Lipu heiskas Anne-Mai. Seejärel suundusime hommikust sööma, kus pakuti meile hommikuhelbeid ning võimalus oli ka võileba teha.
Peale hommikusööki jaotati laager rühmadeks ehk kes läksid kanuuparvematkale, tõukerattamatkale või hoopiski seiklusrajale ronima. Hommik oli seega väga huvitav ning teguderohke.
Kui kätte jõudis lõuna, oligi aeg minna jõuvarusid täitma ning selleks korraks olid kokad meile valmistanud seaprae kartulite ning peedisalatiga ja magustoiduks mannavahu. Küll oli hea!
Kõhud täis, jõudis kätte siesta, mil lapsed said puhata või väljas mängida.
Pärast sisestat hakkasid lõunased tegevused. Mõned noored käisid tõuksimas ja teised seiklusrajal. Ülejäänud, kes käisid hommikupoolikul kanuuparvematkal, said puhata, mängida pioneeri, jalgpalli või hoopiski kaardimängu, mille nimeks oli „Libahunt“. Kell kuus algas kauaoodatud jäätisemüük.

Aeg lendas ruttu ning oligi käes õhtusöögi aeg, seekord pakuti meile kaalika-kartuliputru koos frikadellide ning hapukoore-ketšupikastmega. Kõhud täis, suundusime taas seminarimaja juurde, kus toimus õhtune rivitus. Seekord langetas lipu Cris-Sten. Pärast rivistust anti meile pool tundi aega, et valmistuda õhtuseks ürituseks. Täna pidime etendama reklaame või tuntuimaid TVShow’si. Iga etteaste oli omamoodi huvitav ning nalja sai päris kõvasti. Reklaamid ja TVShow’d vaadatud, oligi aeg käes diskoks, kus sai näidata veel oma seninäitamata tantsuliigutusi. Pärast diskot läksime kõik koos ootele, milleks oli saiake ja morss. Õhtu lõppes õhturingiga, kus rääkisime päeva parimatest hetkedest ning tulevast päevast.

Olerex - nii suurtele kui väikestele!

Sokkide pesuks sobivad kõige paremini ämbrid.

Veenilaiendite vastu aitab... Lioton1000!

Kasvatajate kokasaade...

No comments:

Post a Comment