Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, July 25, 2015

IV vahetuse kolmas päev - spordipäev

Kolmas päev oli spordipäev.
Pärast hommikuvõimlemist suundusime rivistusele, kus laagrilipu heiskas Owe. Pärast rivistust oli aeg hommikusöögiks, kus pakuti meile maitsvat omletti, võileibu ja teed.
Ja oligi aeg käes hommikuste tegevuste jaoks – mängisime rahvastepalli, võrkpalli, jalgpalli, lippude varastamist, meeskonnakulli ja tossuhokit. Tegevust jätkus mitmeks tunniks. Aeg lendas sedavõrd kiiresti, et kätte oligi jõudnud lõunasöögi aeg. Meie armsad kokatädid oli vaeva näinud ja meile vaaritanud maitsva frikadellisupi ja küpsetanud kohupiimakooki. Lisaks sai juua ka morssi.
Ja mis oli eriti tore – täna sai käia puhvetis ja osta jäätist. Kõik täiega ootasid seda ja olid niiiiiiii õnnelikud, kui kasvatajad neile ütlesid, et on aeg puhvi poole liikuda.
Õhtul ootasid meid ees Taevaskoja Olümpiamängud, kus liikusime perekondade kaupa ja teenisime koos punkte. Võistlesime mitmel erineval alal – kaugushüppes, jalatsi viskamises, discgolfis, laagriluuletuse kirjutamises, pusle kokku panemises, kossikuhjas ja lipumängus.
Päev oli teguderohke aga sugugi mitte ülearu väsitav. Sellegipoolest oli söögiisu mega hea – õhtusöögiks pakuti keedukartulit guljašiga. Ei ole liialdus öelda, et see viis küll keele alla!
Pärast õhtusööki oli jällegi rivisistus, kus laagrilipu langetas Tarmo.  Kätte oli jõudnud jällegi üks päeva oodatumaid hetki, ehk Playback Show. Mitmed laagrilised oli ette valmistanud huvitavad esinemised. Siiski ei läinud kõik päris plaanipäraselt ja esinesid mõningad tehnilised viperused. Aega läks, ent asja sai! Sellegipoolest oli õhtune üritus meeleolukas ja eriti meeldejäävaks osutus vanemkasvataja Egerti humoorikas etteaste.
Õhturingis arutasime päeva muredest ja rõõmudest. Õnneks oli rõõmu palju rohkem kui muresid ja kõik võisime rõõmsalt õhtuoodet sööma minna, milleks oli kreemisaiake, õun ja klaasike morssi. See oli täpselt see, mida sellesse õhtusse veel vaja oli!

Kõht täis, meel hea ja oligi aeg minna pessu ja tuttu, et võiks puhanult vastu astuda järgmisele tegusale päevale. 

Kaugushüpe

Pehme maandumine

Graatsiline maandumine

Kaunis baleriin

Kaunid baleriinid

Savika etteaste

Vanemkasvataja Egerti etteaste

No comments:

Post a Comment