Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, August 13, 2017

5. vahetuse viimane laagripäev..

Nagu nimigi ütleb, oli täna soovidepäev. Lapsed said eelneva kuue päeva jooksul kirjutada soovidekasti tegevusi, mida nad sooviksid teha. Hommik algas päikesepaistelise ilmaga ning hommikuvõimlemisega, mida viisid läbi Bärbel ja Siim. Pärast seda mindi kohe rivistusele ja lipu heiskas Maria. Samuti räägiti rivistusel õhtusest tegevusest, milleks oli Agnese ja Gabrieli valimine. Kandidaadid olid: Ivo ja Kelly, Jens ja Laura, Robin ja Marleen, Agnes ja Daniel, Erik ja Marianne ning Krista ja Kevin. Pärast rivistust järgnes hommikusöök (hommikuhelbed piimaga, keedumuna, võileib/võissai, sidrunivesi ja tee). Enne lõunasööki oli noortel valida kolme tegevuse vahel: palliplatsi juures mängud (pioneer, võrkpall, jalgpall, kaardimängud), mustikate korjamine metsas ja tantsude tantsimine seminarimaja taga. Samal päeval toimus ka Taevaskoja Salamaa tõukerattakross, mille pikkuseks oli 13 km. Krossil osales kasvataja Siim koos kolme laagrilisega – Armini, Lennarti ja Danieliga. Kõik laagrilised käisid neile kaasa elamas kuna nende rada läks seminari maja tagant.

Tegevused kestsid lõunasöögini (spagetid bolognesega, toorsalat, morss, sidrunivesi ja puuviljasalt). Pärast lõunasööki algas siesta ja sel ajal said kõik puhvetit külastada. Kui puhvis käidud ja ära puhatud, siis kogenti kell 16:30 seminarimaja ette, et teada saada pärastlõunane tegevus. Selleks oli lipumäng. Need, kes ei mänginud lipumängu, mängisid kas kaarte, kabet, palli või midagi muud. Pärast mange jõudis kätte õhtusöögi aeg (kartulisalat, grillvorstid, morss). Pärast õhtusööki said noored mängida veesõda koos mõnede kasvatajatega.

Kuni õhtuse rivistuseni mängiti palliplatside juures erinevaid mange. Kuna õhtul läks pilve, siis rivistusel tantsiti päikesetantsu, sest Agnese ja Gabrieli valimine toimus õues seminarimaja taga. Õhtuse rivistuse ajal langetasid lipu kasvatajad. Agnese ja Gabrieli valimisel oli palju erinevaid ülesandeid – tüdrukud pidid poistele tegema vöö, poised pidid tüdrukutele tegema pärja, noored pidid üksteisele luuletusi kirjutama, ühist talenti näitama, koos tantsima ja kasvatajaid naerma ajama. Agnese ja Gabrieli tiitli said Marianne ja Erik. Kasvatajad tänasid kõiki noori tänukirjaga. Pärast seda mingi laagrimajja küpsisetorti sööma. Samal ajal möllas õues äike. Julgemad käisid õues vihma käes jooksmas. Öörahu saabumiseni mängisid laagrilised veel kaarte ja jagasid muljeid. Nii lõppes see superägeda laagri V vahetus.


Laagrilised Monica ja Katriin



No comments:

Post a Comment