Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 12, 2017

5. vahetuse kuues päev :)

Vapustav päev algas Angela äratusega, mille üle paljud polnud õnnelikud. Sellele järgnes raputav hommikuvirgutus, peale mida heiskas sünnipäevalaps Miina laarilipu. Lauslime talle sünnipäevalaulu ja suundusime sööma maitsvaid juustu-vorsti võimeaitselise margariiniga võileibu.

Kuna tegemist oli elamusmängudepäevaga, korraldasid kasvatajad meile fotojahu. Paljud eelmisel aastal käinud noored tundsid ära etteantud piltidel Tallinnasse jäänud Kimmu. Kõike perekonnad suundusid metsa ja orienteerusid mööda metsaradu tehes erinevaid pilte. Laagriplatsile tagasi jõudes ootas meid lõunasöögiks valmistatud hakklihasupp ja imemaitsev saiavorm. Kasvataja Laura sõi kaks saiavormi ning kasvataja Siim sõi ära neli saiavormi. Laura oli Siimu peale üpris kade.

Siesta ajal saime kauaoodatud puhvetisse, kuhu oli just toodud palju uusi ja huvitavaid jääkülmi jäätiseid, mis meid mõnusalt kuumal suvepäeval maha jahutasid. Sai ka silma looja lastud.

Peale siestat oli rivistus ja peale seda suundusid noored ise videosid tegema. Iga perekond sai kolm eset ja tegelaskujud, keda nad pidid videos mängima. Videote valmistamise vahepeal söödi õhtusööki, milleks olid ahjukartulid ja lihapallid värske salatiga. 
Kõikide perekondade videod olid humoorikad ja hästi filmitud. Videosid vaadati koos seminarimaja suures saalis. Pärast videote vaatamist oli aeg süüa õhtuoodet, milleks olid pitsaampsud ja puuviljad. Natuke jutustati ka õhturingis ja kell 23 saabus öörahu.


Laagrilised Berbel ja Niina






No comments:

Post a Comment