Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, August 9, 2017

5 vahetus 3 päev Loome- ja Kultuuripäev

Laagrivahetuse kolmas päev. Loome- ja kultuuripäev algas rõõmsalt ja päikesepaistelise ilmaga. Noored ootasid huviga, mis meil pakkuda neile on. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Maria.  Samuti räägiti ka päval toimuvast, õhtusest üritusest, milleks oli talendi õhtu. Siis algas hommikusöök (omlett viineriga, võisai / võileib ) .
Kell 10:45 kogunesid noored kokku seminarimaja ette ning sai alata Kultuuri- ja loomepäev. Selleks päevaks olid kasvatajad ette valmistanud töötoad, kus laagrilised said tutvuda erinevate riikide tantsudega, joonistada maakaarti, teha teatrit, mängida kabadiid ja pioneer. Üks töötuba kestis 1 h ja 15 min. Enne lõunat (Keedukartul, guljass) said noored käia kahes ja peale siestat enne õhtusööki (Makaronid hakklihaga) said käia kahes teises tegevuses. Kõik töötoad olid väga huvitavad ning noored võtsid tegevustest aktiivselt osa.
Õhtul kell 20.00 toimus lipu langetamine, mida tegi Laura . Peale seda suunduti õhtusele üritusele, milleks oli Talendiõhtu. Laagrilised olid ette mitmeid erinevaid etteasteid : näideldi, lauldi, tehti saltosid jne. Laagrilised nägid palju vaeva ning etteasted olid suurepärased ja omapärased. Peale seda oli disko ning seejärel mindi õhturingi ja õhtuootele ( õun, vorstileib, juustusai). Kell 23.00 saabus öörahu ja noored said rahulikult unenägusid nautima minna.

No comments:

Post a Comment