Seiklusrikkalt läbi aasta!

Saturday, August 5, 2017

4 vahetus 5 päev Kultuuri- ja loomepäev

Laagrivahetuse viies päev. Loome- ja kultuuripäev algas rõõmsalt ja puhanult. Noored ootasid huviga, mis meil pakkuda neile on. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Vadim.  Samuti räägiti ka õhtusest üritusest, milleks oli muinasjutu õhtu. Kõikidele perekondadele, mis pandi kokku esimesel päeval, anti erinev muinasjutt koos žanriga... nt : punamütsike ja ooper... Selle pidi perekond päevajooksul ettevalmistama, et õhtul teistele esitleda. Siis algas hommikusöök ( hommikuhelbed, piim, jogurt, võisai / võileib ) .
Kell 10:45 kogunesid noored kokku seminarimaja ette ning sai alata Kultuuri- ja loomepäev. Selleks päevaks olid Kasvatajad ette valmistanud töötoad. Tantsiti Bulgaaria, Eesti, ja rahvusvahelisi tantse, eneseväljenduse töötuba, loovkirjutamine ja kabadii, pioneer, käsipalli. Tehti mänge ja tutvuti erinevate kultuuridega. üks töötuba kestis 1 h ja 15 min. Enne lõunat (Hakklihasupp, saiavorm) said noored käia kahes ja peale siestat enne õhtusööki (Ahjukartul, grillvorst, kurgi salat ) said käia järgmises kahes tegevuses. Kõik töötoad olid väga huvitavad ning noored võtsid nendest huviga osa.
Õhtul kell 20.00 toimus lipu langetamine, mida tegi Mattias . Peale seda suunduti õhtusele üritusele, milleks oli Muinasjutu õhtu. Laagrilised olid ette valmistanud väga palju erinevaid etteasteid : punamütsike, 3 põrsakest, rapuntsel, kaunitar ja koletis, lumekuninganna, lumivalgeke ja 7 pöialpoissi. Laagrilised nägid palju vaeva ning etteasted olid suurepärased ja omapärased. Peale seda oli disko ning seejärel mindi õhturingi ja õhtuootele ( pizzapirukas, puuviljad). Kell 23.00 saabus öörahu ja noored said rahulikult unenägusid nautima minna.

No comments:

Post a Comment