Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, July 2, 2017

I vahetuse kuues päev - loome- ja kultuuripäev

Kell 8:45 sai silmad lahti löödud ja avastatud, et jälle sajab vihma! No kohe nii pilves oli, et kuidagi ei tahtnud üles ärgata, sest mida sellise ilmaga ikka teha saab. Aga vot Taevaskoja laagris ikka saab! Alustuseks sai natuke virgutatud, seejärel rivistusele mindud, et taaskord lipp heisata. Muinasjuttude õhtu parim perekond oli Salaässad, kes ka diplomite ja šokolaadiga autasustatud said. Pärast seda sai sööma minna - riisihelbepuder moosiga ja võileivad täitsid kenasti kõhu.

Kell 10:45 koguneti taaskord seminarimaja ette, sest oli aeg tegevustega alustada. Selgus, et päeva jooksul toimub neli erinevat töötuba, millest kõik osa saavad - kasvatajad Martin ja Sandra organiseerisid saalis paeltepunumise, vabatahtlik Eliša Tšehhist tutvustas Tšehhit ja jätkusuutlikku arengut, Malvina Gruusiast tutvustas elu Gruusias ja Boru Kõrgõstanist tutvustas oma riigi tavasid ja kombeid. Kõigis töötubades oli ruumi ka mängudeks, tantsudeks ja keeleõppeks.

Hommikupoolikul osalesid noored kahes töötoas. Seejärel oli lõunasöögiaeg - hakklihasupp ja maasikakissell täitsid kenasti kõigi kõhud. Muidugi oli aega siestat pidada ja siis kell 16 suunduti jälle töötubadesse, et ikka kõigest osa saada. Töötoad kestsid kuni kella 18-ni, mil oli õhtusöögiaeg.

Õhtusöögiks olid seekord ahjukartulid hakklihapallide ja külma kastmega. Seejärel sai natuke veel puhata ja siis oli aeg õhtuseks rivistuseks. Nagu tavaks, siis pärast seda algas õhtune üritus - Talendishow. Selgus, et laagris on väga palju vahvaid talente koos. Kui show vaadatud, algas disko ja siis läheneski kell juba 22-le, mil algas õhturing ja sai õhtuooteks mõeldud pitsatükk ja pirn ära söödud. Nii jõudiski laagrivahetuse kuues päev ka kiiresti lõpuni ja hakkaski juba saabuma öörahu.


















No comments:

Post a Comment