Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, July 3, 2017

I laagrivahetuse viimane päev 02.07.2017 ( Soovidepäev )

I laagrivahetuse viimane päev algas tavapäraselt. Kogunesime noortega seminarimaja ette. Rivistusel saime veel teada, kes kandideerivad I vahetuse Agneseks ja Gabrieliks. Pärast rivistust suundusime hommikusöögile.

Pärast hommikusööki kogunesime taaskord Seminarimaja ette, et teada saada, mis meid päeva jooksul ootab. Kuna tegemist oli soovidepäevaga, siis ootasid meid tegevused, mida olime soovinud - jalgpall, joonistamine, käepaelad, politsei ja pätt ning lisaks sai mõnusalt sõpradega aega veeta.

Tegutsedes möödub aeg kiirelt ja juba jõudiski kätte lõunasöögi aeg. . Pärast lõunasööki algas siesta, mil kogusime energiat päeva teise poole tegevusteks ning noored said külastada puhvetit.

Pärastlõunal jätkasid laagrilised filmi vaatamisega ja pallimängudega. Lisaks sellele valmistuti ette ka õhtuseks ürituseks.

Peagi jõudis kätte õhtusöögi aeg, sõime grillvorsti ja kartulisalatit. Pärast õhtusööki ootas meid selle laagrivahetuse viimane rivistus ja juba suundusimegi Agnese ja Gabrieli valimistele. Võistlus oli põnev, kõik kandidaadid kinkisid üksteisele mütsi,lilled ning lugesid üksteisele armastuskirju, arvasid oma kaaslase käe järgi ära ning tantsisid üheskoos.  Võitjad autasustatud, tänas ja tunnustas Juhataja Anni ning vanemakasvataja Egert kõiki laagrilisi ja kasvatajaid tänukirjadega. Seejärel algas disko, kus kõik laagrilised said viimast korda koos pidutseda. Pärast diskot sõime kõik koos kooki ja suundusime viimast korda öörahule.


Märkamatult on ka selle suve I  vahetus lõppenud. Loodame, et kohtume järgmisel suvel uuesti!

No comments:

Post a Comment