Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 20, 2017

3 vahetus 4 päev Seiklus- ja matkapäev vol 2

Matka- ja seikluspäev vol 2 algas päikesepaiste ja sooja ilmaga. Noored tegid virgutust tibutantsu järgi. Kell 9.15 toimus lipu heiskamine, mida tegi Margarita. Seejärel nagu eelnev päev jagati laager kaheks. Parvematkale läks 38 noort ja 3 kasvatajat. Parvematkalised suundusid peale rivistust otse sööma hommikusööki ( mannapuder, võileib/võisai, tee, morss ). Peale söömist panid laagrilised ennast valmis ning kell 10.00 lahkusid laagrilised matkale.
Kell 10.45 kogunesid ülejäänud laagrilised maja ette, et jagada nad tõukeratta matkale ning ronima seiklusrajale. Samuti, kes parasjagu ei olnud seiklemas sai palli mängida, lauamänge mängida, päevitada, joonistada, käepaelu teha. Kuna väljas oli väga ilus ilm, siis kõik tegevused toimusid õues.
Tagasi jõudes said noored süüa lõunasööki ( seapraad, kohupiimakreem ) seejärel mindi siestale.
kell 16.00 kogunesid kõik noored seminarimaja ees, kus selgitati välja kes ei ole saanud veel tõuksida ja kes pole veel saanud käija seiklusrajal. Seejärel said said nad minna tegevustesse, mida nad teinud ei olnud. Ülejäänud seltskond läks mängima pioneeri, tehti käepaelu, mängiti lauamänge õues ning valmistuti õhtuseks ürituseks, milleks oli playback show.
Kell 20.00 tuli järjekordselt lipp langetada, mida tegi Senja. Peale seda algas õhtune üritus, kus kõik laagrilised, kes olid registreerinud, said esitleda enda etteasteid. Noored olid õhtuseks ürituseks näinud palju vaeva ja etteasted olid täpsed, vaimukad ning väga huvitavad. Samuti tegid ka kasvatajad ühe etteaste.
Seejärel hakkas disko. Peale seda suunduti õhturingi ning õhtuootele ( küüslauguleivad, virsik ) ja kell 23.00 saabus öörahu.




No comments:

Post a Comment