Seiklusrikkalt läbi aasta!

Friday, July 21, 2017

5 päev Kultuuri- ja loome päev

Laagrivahetuse kolmas päev. Loome- ja kultuuripäev algas rõõmsalt ja puhanult. Noored ootasid huviga, mis meil pakkuda neile on. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Tambet .  Samuti räägiti ka õhtusest üritusest, milleks oli muinasjutu õhtu. Kõikidele perekondadele, mis pandi kokku esimesel päeval, anti erinev muinasjutt koos žanriga... nt : punamütsike ja ooper... Selle pidi perekond päevajooksul ettevalmistama, et õhtul teistele esitleda. Siis algas hommikusöök ( hommikuhelbed, piim, jogurt, võisai / võileib ) .
Kell 10:45 kogunesid noored kokku seminarimaja ette ning sai alata Kultuuri- ja loomepäev. Selleks päevaks olid vabatahtlikud Eliska Tsehhist, Malvina Gruusiast, Boru Kõrgõstanist ette valmistanud töötoad, kus laagrilised said tutvuda nende kultuuridega. Tehti mänge ja tutvuti erinevate kultuuridega. üks töötuba kestis 1 h ja 15 min. Enne lõunat (Hakklihasupp, saiavorm) said noored käia kahes ja peale siestat enne õhtusööki (Ahjukartul, grillvorst, kurgi salat ) said käia ühes tegevuses. Kõik töötoad olid väga huvitavad ning noored küsisid ja uurisid palju.
Õhtul kell 20.00 toimus lipu langetamine, mida tegi Endrico . Peale seda suunduti õhtusele üritusele, milleks oli Muinasjutu õhtu. Laagrilised olid ette valmistanud väga palju erinevaid etteasteid : punamütsike, 3 põrsakest, rapuntsel, kaunitar ja koletis, tuhkatriinu, lumivalgeke ja 7 pöialpoissi. Laagrilised nägid palju vaeva ning etteasted olid suurepärased ja omapärased. Peale seda oli disko ning seejärel mindi õhturingi ja õhtuootele ( pizzapirukas, pirn). Kell 23.00 saabus öörahu ja noored said rahulikult unenägusid nautima minna.

No comments:

Post a Comment