Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, July 10, 2014

IV vahetuse 5.päev - mängudepäev (10.07.2014)


Hommik algas nagu ikka virgutava hommikuvõimlemisega. Peale seda suundusime hommikusele rivistusele, kus Taevaskoja lipu heiskas seekord Mathias. Peale rivistust oli meid ootamas ülimaitsev hommikusöök- kaerahelbepuder moosiga. Hommikusöök söödud, suundus kogu laager rõõmsal meelel jalgpalliplatsile, kus meid oli ootamas juba mängujuht Linda ning niiviisi võiski mängudepäev alata.

Mängujuhi Linda eestvedamisel tegime algselt koos soojendusmänge, mis pakkusid laagrilistele palju nalja ja naeru. Seejärel jaotati kõik laagrilised tiimidesse. Iga tiim sai võimaluse kujundada endale plakati. Plakatid sisaldasid nii ühiselt väljamõeldud grupinime, hüüdlauset, ühiseid kokkuleppeid kui ka väga omanäolisi ja huvitavaid tiimivappe. Iga tiim sai võimaluse end tutvustada ning rääkida ka teistele, mis plakatile kirja pandud ning joonistatud sai. Seejärel liikus iga tiim koos kasvatajaga erinevatesse seiklusmängude punktidesse. Kõik seiklusmängud aitasid suurendada laagriliste ühtsustunnet ning päeva olulisemateks märksõnadeks olid vaieldamatult meeskonnatöö ning üksteise abistamine ja toetamine. Seiklusmängud olid laste jaoks väga põnevad ja kaasahaaravad ning pakkusid näiteks võimalust läbida koos meeskonnaga labürinti, ületada suusatades sood, läbida sipelgate rada, ehitada taevatorni, õppida köiele erinevatel viisidel sõlmede tegemist ning veel palju palju muud. Peale seda kogunesime taas jalgpalliplatsile, kus leidis aset tagasisidering, tiimid said täiendada oma eelnevalt valminud plakateid ning mõelda tagasi toimunule.

Märkamatult jõudiski kätte lõunasöögiaeg, kus armsad kokad olid meile seekord valmistanud kartuli-vorsti vormiroa koos vitamiinisalatiga ning magustoiduks oli hea kohupiimakook. Seejärel oli taas käes lõõgastava siesta aeg. Peale siestat oli Lindal laagrilistele veel varuks kaasahaarav ning populaarseks saanud luurekas. Väiksemad laagrilised said veel osaleda teatevõistlustel ja mängida ketikulli.

Peagi oligi käes õhtusöögiaeg, seekord täitis laagriliste kõhtu kurzeme-strooganov koos hooajasalatiga. Peale õhtusööki koguneti taas rivistusele, kus seekord langetas lipu Sander. Peale lipu langetamist suundusime õhtusele üritusele, milleks seekord oli Talendishow. Esitusele tulid nii laulud, tantsud kui ka luuletused. Teiste seas tehti nii tibutantsu, macarenat, võimlemiskava ning valmis ka Taevaskoja luuletus. Õhtu üllatusesinejateks olid kasvatajad, kes tantsisid rütmika ja kaasahaarava Las Ketchupi loo järgi. Õhtusele üritusele järgnes disko.

Peale pikka ja elamuste rohket päeva oli laagrilisi ootamas õhtuoode, mis sisaldas laste vaieldamatult lemmikuid- pähklikreemi saiakesi ning köögiviljalõike dipikastmega.

Märkamatult jõudiski laagrivahetuse viies päev õhtusse, tubades kustusid tuled, saabus vaikus ning öörahu.

No comments:

Post a Comment