Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, July 9, 2014

IV vahetuse 3. päev - matka- ja seikluspäev (08.07.2014)

Hommik laagris algas virgutusvõimlemisega, kus lapsed ise näitasid, mis harjutusi nad teha soovivad. Olles ärganud, uni maha pestud ja riietatud järgnes iga hommikune rivistus, kus lipu heiskas Joosep. 

Hommikusöök – võileivad ja laste lemmik mannapudru värske maasikamoosiga söödud, võisid alata laste hommikused tegevused. Lapsed, kes eelmisel päeval käisid seiklusrajal ja tõukerattamatkal, said nüüd seigelda kanuuparvematkal ning vastupidi. Ilm oli igati ilus ning soosis 100% laste seiklusi looduses. 

Lõunasöögiks pakkus meie laagri kokk maitsvat borŠI  suppi ning magustoiduks aegumatut saiavormi piimaga. Järjekordsest seiklusrohkest päevast said lapsed end kosuda siesta ajal, millele järgnes kanuumatkajatele töötuba, kus joonistati üheskoos multifilmide tegelasi, just nagu eelmisel päeval teine rühm kanuumatkajaid.

Õhtusöök- kalapulgad, riis, kaste, värske värviline porgandi, kapsa, nektariini salat- söödud, lipp Elina poolt langetatud, said lapsed hakata end ette valmistama õhtuseks ürituseks, milleks oli kuulus „Presidendi vastuvõtt“, mille õhtujuhiks oli Kaspar , presidendi paari kehastasid – presidendi rollis Kevir ning presidendiproua rollis Laura-Sophie. Kogu päeva jooksul oli lastel aega nuputada, kes nad sooviksid olla. Seltskond kogunes kokku igati kirju ja vahva. Esindatud said loomad ning tegelaskujudest alates Getter Jaanist, Vikerkaarepoistest ja lõpetades printsiga Zamundast. Ka laagri kasvatajad kehastasid end Muumide tegelaskujudeks. 

Vahvale vastuvõtule järgnes reklaamide esitlus, kus lapsed said etendada oma lemmikreklaami või esitada fantaasia loomingut. Lõbusale üritusele pani punkti noorte lemmik – disko. 

Pärast diskot oli aeg õhtuooteks, kus noored said jogurtit ning võiroosi. Hiljem oli kuulda veesulinat majast, millele järgnes öörahu vaikus, et valmis olla homseteks uuteks tegevusteks. 

No comments:

Post a Comment