Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, July 8, 2014

IV vahetuse 2. päev - seiklus- ja matkapäev (07.07.2014)

Laagripäeva teine päev algas virgutava hommikvõimlemisega. Pärast said kõik toad korda tehtud ning uni oligi silmast aktiivse tegevuse käigus pühitud.

Laagrilipu heiskas hommikul Filipp Aleksander ning tore seiklus- ja matkapäev võiski alata. Enne seiklustele minekut sai hommikusöögiks hommikuhelbeid piimaga ja maitsvaid võileibu. Kui kõhud täis, asus pool laagrit teele kanuuparvematkale. Esialgu oli vaja läbida mõne kilomeetri pikkune jalgsimatk, millele järgnes mõnus olemine kanuudega Ahja jõel. Teised laagrilised olid ootusärevil seiklusraja ning tõukerattamatka pärast. Aeg jõudiski sinnani, kus pooled said end proovile panna seiklusrajal ning teised nautisid tõukeratastega ilusaid Taevaskoja vaatamisväärsusi. Kui kõiksugu matkad ja muud tegevused olid edukalt läbitud, ootas laagrilisi lõunaks maitsvad keedukartulid guljaššiga ja värviline vitamiinisalat. Ja peale seda muidugi kosutav puhketund.

Peale tunnist siestat olid laagrilised jälle energiat täis ja valmis uuteks seiklusteks. Nüüd sai osa lapsi, kes tõukerattamatkal ei käinud uue kogemuse osaliseks ning seikluspark sai samuti uued osalejad. Lapsed, kes seiklustegevuses ei osalenud, said veeta aega koos oma kasvatajate ja toredate vabatahtlikega Indiast ja Kõrgõzstanist. Peagi ootas meid maitsev õhtusöök.

Kui õhtusöök söödud, hakkasid laagrilised ette valmistama õhtuseks ürituseks, tantsumaratoniks. Enne pidu oli aga tarvis langetada ka laagrilipp, mida tegi õhtuses rivistuses Kevir.


Õhtune oode – õun, pirn ja juustusai, täitsid pisut tühjaks läinud kõhud ja peale pesemist oligi jälle käes uneaeg, et minna jälle vastu uuele seiklusterohkele päevale...

No comments:

Post a Comment