Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, December 26, 2013

Talvelaager 2013: Esimene päev 26.12

Täna sai avapaugu 2013. aasta viimane laagrivahetus - Taevaskoja Talvelaager! Paraku ei ole selle aasta talvine laagrivahetus just väga talvine, aga korraldajad on kokku pannud vahva kava. Kõik ikka selle nimel, et kohale saabunud noortel oleks põnev ja sisukas jõuluvaheaeg.

Esimene laagriline Ron jõudis Taevaskotta kella poole kümne paiku. Teda võtsid rõõmuga vastu kasvatajad Linda, Keio ja Robert. Järgemööda hakkasid saabuma ka ülejäänud laagrilised. Keskpäeva paiku olid kõik kohale jõudnud ja esimest korda kogunesime Laagrimaja II korruse puhkeruumis. Saime üksteisega tuttavaks, panime paika reeglid ja tutvusime kodukorraga. Seejärel läksime õue, et üle vaadata laagri territoorium. Ilmaga täna vedas, vihma ei sadanud ja üht-teist sai isegi õues teha. Kell 13.45 ootasid laagrilisi laagri juhataja Anni ja vanemkasvataja Kaisa laagri avamisele. Esimene laagriline Ron heiskas laagrilipu, vanemkasvataja rääkis, mis laagrilisi ees ootab ja seejärel läksime sööma. Lõunasöögiks oli maitsev seljanka hapukoorega ja magustoiduks mannavaht piimaga.

Pärast kosutavat lõunasööki tõmbasime hetkeks hinge ja juba asusime jälle tegutsema. Mängisime mõned mängud, laagriliste toad said kenad sildid ja julgemad pidasid maha jalkamatši. Kella viie paiku langetas Keity tõrvikuvalgel laagrilipu. Seejärel läksime üheskoos seminarisaali, kus mängisime mõned lõbusad meeskonnamängud. Õhtusöögiaeg saabus kiirelt - keedukartulid hakklihakastme ja hapukapsa ning kurgisalatiga täitsid meie kõigi kõhud.

Pärast õhtusööki moodustasid laagrilised kolm gruppi, iga grupp sai lõbusa ülesande - naljakatel teemadel tuli välja mõelda väike etendus. Üheks teemaks oli "Ämblikmees ja Pöial-Liisi ületavad lompi", teiseks teemaks "Batman ja Hello Kitty päästavad rohelised jõulud" ja kolmandaks teemaks "Raudmees ja Minni shoppavad Viru Keskuses". Kõik said suurepäraselt hakkama, nalja ja naeru jagus omajagu. Laagrilised andsid ka kasvatajatele teema - "Strippar Marco ja Marilyn Monroe solaariumis". Pärast suurt mürgeldamist suundusime sööklasse, kus sõime õhtuooteks maitsvaid küpsiseid ja jõime teed. Seejärel jõudis kätte öörahu aeg ja nüüd puhkame välja homseks tegusaks päevaks.

No comments:

Post a Comment