Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, December 29, 2013

Kolmas päev 28.12

Laupäeva hommik algas seekord vaikselt. Pärast tegevusterohket spordipäeva magasid noored sügavalt ning kuni äratuseni ei kostnud majas ühtegi häält. Lapsed üles aetud, liikusid kõik koos võimlema ning seejärel rivistusele laagripäeva alustama. Laagri kolmanda päeva lipu heiskas Keity. Uudised räägitud, diplomid jagatud, sammusid laagrilised hommikust mannaputru sööma.
Kuna täna oli loomingupäev, siis said laagrilised osa võtta nii mitmestki loomingulisest tegevusest. Kõigepealt avanes laagrilistel võimalus osaleda kolmes erinevas töötoas: kasvataja Linda juhendamisel sai meisterdada plastiliiniga, valmistada erinevaid kaarte ja sõbrapaelu, kasvataja Keio asus lastega Taevaskoja mosaiiki looma ning kasvataja Robert õpetas lastele mõned peotantsu sammud. Töötubades käidud, said lapsed väljas olla ning juba oligi aeg lõunat süüa, milleks oli kapsa-hakklihahautis keedukartuliga ja magustoiduks õuna-leivavorm piimaga. Söömisele järgnes puhkeaeg ning kui lapsed olid hinge tõmmanud ja oma sõpradega toredasti mänginud, mindi kogu laagriga lippu langetama. Seekord langetas lippu Marcus. Pärast seda jõudis kätte aeg piparkooke teha. Jaguneti mitmeks meeskonnaks ning piparkookide valmistamise ja kaunistamise kõrval tuli igal meeskonnal mõelda välja üks vahva lugu, mis räägiks nende tehtud piparkookidest. Kõigil oli väga lõbus ning ülesandega saadi suurepäraselt hakkama.

Täna toimus Taevaskojas masinate ralli õhtu. Kõik laagrilised said kasvatajate toel kas üksi või koos sõpradega omale papist võidusõiduauto valmistada. Üle tunni käis seminarisaalis usin töö, vahendid käisid käest-kätte, lapsed nägid palju vaeva oma autode kallal ning kui lõpuks meisterdamisega ühele poole saadi, tutvustas iga meeskond oma autot ka teistele. Seejärel oli neil võimalik võtta osa rallivõistlusest, kus puhumise abil pidi auto võimalikult kiiresti finišijoone ületama. Võistlus lõppenud, liiguti õhtuootele, milleks olid päeval tehtud piparkoogid. Kui iga meeskond oma jutukese ära rääkis, asuti sööma ning juba oligi aeg hambaid pesta ja magama minna.

No comments:

Post a Comment