Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, October 30, 2013

Talvelaager 2013

Kutsume ka talvel kõiki noori Taevaskoja laagrisse! 
Elamusterohke talvelaager toimub 26.-31.12.2013!

Nagu suvel, ootavad ka talvel laagrilisi vinged ja lõbusad teemapäevad:

*meeskonnatööpäeval arendame meeskonnatöö- ja nuputamisoskusi vahvate meeskonnamängudega
*talvisel seikluspäeval käime kelgutamas ja suusatamas, snowtuubiga sõitmas ja tõrvikuvalgel orienteerumas, mängime ägedaid seiklusmänge
*loomingupäeval meisterdame-maalime, avastame oma loomingulisust teatri- ja tantsuteemalistes töötubades ning küpsetame-kaunistame-maitseme piparkooke
*talvisel spordipäeval paneme end proovile naljakate jõu- ja ilunumbritega nii toas kui õues. Energiat sportimiseks kogume hobusaani sõidul.

Ja ka talvelaagris on see eriline päev - soovidepäev. See päev sisustatakse just nende tegevustega, mis laagrilistele kõige rohkem meeldivad. Niisiis saavad laagrilised kujundada selle päeva just selliseks, nagu neile endile kõige rohkem meeldib!

Iga laagripäev lõpeb lõbusa õhtuse üritusega, mida laagrilised koos kasvatajatega korraldada saavad. Näiteks Playback, Taevaskoja Jõuluvisioon, Trikiga Tantsuõhtu ja rannapidu. Viimasel õhtul saavad kõik laagrilised osaleda Lumekuninga ja Lumekuninganna valimisel.

Iga päev talvelaagris on sisustatud vahvate tegevustega, mis on ühtlasi ka harivad. Mitteformaalse hariduse kaudu saab iga laagriline uusi teadmisi ja oskusi, mis tulevad kasuks edaspidises elus. Loomulikult sisaldavad kõik tegevused ka parajas koguses nalja ja naeru!

Tule Taevaskoja Talvelaagrisse ja saad elamusterohke koolivaheaja osaliseks!

Näeme Taevaskojas!

Lisainfo ja registreerimine: 



  

No comments:

Post a Comment