Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, December 29, 2013

Neljas päev 29.12

Kui kell on 8.59 ja endiselt on kuulda palju unenohinat laste tubadest, siis on teada, et tegu on pühapäevaga. Talvelaagri neljas päev toob endaga kaasa raske ärkamise, veelgi raskema hommikuvirgutuse unise kasvataja Roberti juhendamisel ning juba tuttava hommikusöögi: hommikuhelbed ja võileivad. Rivistusel heiskas seekord lipu Karoliis. Eelneva päeva rallisõidu parimad said autasustatud ning Seikluspäev võis alata.

Esmalt pandi proovile noorte meeskonnatööoskus mängus, mis on inspireeritud Fotojahist ja luuremängudest. Järgnevaks tunniks oli laagri territoorium ja selle lähiümbrus teineteisi luuravaid ja pildistavaid noori täis. Pildid tehtud, tuldi tuppa, et enne naabertalust külla tulnud hobusele istumist loosida välja järjekord ning võtta kerge kehakinnitus. Kahjuks ei olnud Ilmataat meiega tänasel päeval just kõige sõbralikum ning peagi võis tunda kergeid vihmapiiske langemas. Tubli ja veidi väsinud hobu Belle ära saadetud, tulime tuppa soojenema. Selleks ajaks oli nii suurtel kui väikestel seiklushuvilistel kõhud juba tühjad ning peagi võis kuulda matsuvaid suid. Lõunaks saime makaronisalatit broileripallidega ning magustoiduks väike komm. Tänane siesta möödus mõnusas loomingulises meeleolus, nimelt valmistuti õhtuseks Eurovisiooniks. Vaeva nähti kostüümidega, liikumiskavadega ja ka lugude valik oli üsna raske. 

Aeg möödus kiirelt ning peagi tuli minna õhtusele rivistusele. Lipu langetas seekord tubli laagriline Henri. Õhtul sai mängitud seikluslikke tubaseid mänge Ho-Ka-So, Koprapesa, Alpinist ning Ringi kuningas ja natukene jäi noortel ka aega veel viimast lihvi anda enda õhtustele etteastetele. Makaronid hakklihaga, viinamarjad ja piparkoogid söödud, kostüümid selga ja Eurovisioonile. Tänavusel Taevaskoja Talvelaagri Eurovisioonil olid esindatud Eesti, Taani, Rootsi, Serbia, Kosovo, Venemaa, Iirimaa ning Justin Timberlake. Eurovisiooni võitis eriefektidega Rootsi lugu "Popular" laagrilise Patricku esituses. Kerge disko, õhtuoode, isiklik hügieen ning nüüd - unenäod siit me tuleme...

No comments:

Post a Comment