Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, January 1, 2014

Viies päev 30.12

Viimane täispikk laagripäev algas toreda üllatusega - hilisema äratusega. Lisaks ei toimunud laagriliste rõõmuks hommikuvõimlemist. Kell 9.45 kogunesime viimast korda, et heisata soovidepäeva lipp. Lipp uhkelt lehvimas, rääkis vanemkasvataja Kaisa, mis päeva jooksul toimuma hakkab. Kuna tegemist on soovidepäevaga, siis ootasid laagrilisi tegevused, mis neile kõige enam meeltmööda on. Rivistusel kuulutati välja Talvelaager 2013 Lumekuninga- ja Kuninganna kandidaadid. Pärast rivistust suundusime sööklasse, kus ootas meid korralik hommikusöök - puder ja maitsvad võileivad.

Kell 11 alustasid mõned laagrilised lippude varastamise mänguga, soovijad said minna tõukerattamatkale või toas mängida lauamänge ning meisterdada kaarte. Pärast hommikusi aktiivseid tegevusi said kõik veidi hinge tõmmata. Seejärel suundusime juba lõunasöögile - soe frikadellisupp ja maasikakissell kohupiimavahuga täitsid hästi kõigi kõhud. Pärast lõunasööki jäi maja vaikseks, sest saabus siesta. Nii mitmedki laagrilised kasutasid puhketundi magamiseks, ülejäänud valmistusid hoolega Lumekuninga- ja Kuninganna valimiseks.

Pärast siestat kogunesime, et tõrvikutevalgel langetada viimast korda lipp. Pärast seda algas seikluslik orienteerumismäng, kus pandi proovile oma osavus ja loovus. Mäng õnnestus hästi, nii kasvatajad kui laagrilised jäid väga rahule. Mäng mängitud, hakkasime kibekiiresti õhtuseks ürituseks valmistuma. Kuninga- ja kuninganna kandidaadid valmistasid oma kaaslasele krooni ja harjutasid ühist talenti. Ülejäänud laagrilised kaunistasid koos kasvataja Lindaga saali ja valisid kasvataja Robertiga õhtuseks diskoks muusikat.

Enne õhtuse ürituse algust kinnitasime keha kartulisalati ja grillvorstidega. Seejärel suundusid kõik väiksemad ja suuremad laagrilised saali. Südame põksudes astusid laagriliste ette kolm Kuninga- ja Kuningannapaari - Keity ja Allan, Simona ja Karl-Paul, Kristina ja Ralf. Noored näitasid oma tantsuoskust, poisid punusid oma kaaslastele käpikutega patsi ja koos prooviti naerma ajada laagri tõsised kasvatajad. Võistlus oli tihe ja žüriil tuli langetada raske otsus - Talvelaager 2013 Lumekuningaks ja Lumekuningannaks said Kristina ja Ralf. Pärast võitjate väljakuulutamist jagasid laagri juhataja Anni ja vanemkasvataja Kaisa kõigile tänukirjad. Pärast seda said kõik soovijad viimsegi energiaraasu diskol kulutatud. Enne öörahu saabumist sõime kõik koos maitsvat küpsisetorti.

2013. aastaks on Taevaskoja Noortelaagri kõik laagrivahetused otsa lõppenud. Soovime kõigile suurtele ja väikestele sõpradele seiklusterohket uut aastat! Kohtume juba varsti põnevas suvelaagris!  

No comments:

Post a Comment