Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, August 14, 2013

Seitsmes päev: soovidepäev 14.08

Soovidepäev algas tavapärasest äratusest pool tundi hiljem. Nii laagriliste kui ka kasvatajate rõõmuks oli taevas lisaks pilvedele näha ka päikest, kuigi ilm oli kõvasti tuulisem ja jahedam kui eelnevatel päevadel. Sellele vaatamata mindi üheskoos hommikuvõimlemisele ning pärast Tibutantsu olid kõik laagrilised valmis algavaks päevaks.
Tänase päeva lipu heiskas laagrimajast Teresa. Hommikusöögiks maitsesid hästi nii hommikuhelbed kui ka võileivad. Seejärel kogunes terve laager seminarimaja ette, et saaks alata lippude varastamine.  Laager jagati kolmeks grupiks ning juba suundutigi oma "lippu" kaitsma ning teiste omi varastama. Noored väsitasid end jooksmisega üsna palju, kuid neil jätkus veel energiat, et pidada turniire nii pushball'is kui pioneeris. Laagrilised, kes soovisid mängida erinevaid meeskonnamänge, said seda teha seminarisaalis.
Lõunasöögilauas ootas noori frikadellisupp ning magustoiduks mannavaht piimaga. Pärast söömist oli võimalik külastada ka puhvetit, kust osteti kõik allesjäänud jäätised. Siesta ajal said noored nii juttu ajada kui ka puhata, et siis kell 16.30 uue hooga aardejahti alustada. Kümme tiimi läbisid edukalt kümme punkti, kus lahendati eri ülesandeid alustades nuputamisest ja lõpetades püramiidi moodustamisega. Kõiki tiime ootas autasuks magus suutäis komme. Seejärel mängisid soovijad veel pioneeri ning oligi käes õhtusöögi aeg.
Seekord söödi õhtust õues. Noorte tühjasid kõhtusid täitsid hästi grillvorsid koos kartulisalati ja leivaga. Õhtusele rivistusele suundusid noored kella kaheksaks. Seekord langetas lipu Harald seminarimajast. Lisaks jagati maiustusi kõige puhtamatele tubadele, milleks olid laagrimajast tuba number 23 ning seminarimajast tuba number 32.
Õhtuseks sündmuseks oli traditsiooniline Agnese ja Gabrileli valimine. Kandidaate oli kokku 12, ehk kokku kuus paari. Laagrimajast osalesid Anetta, Kevin, Merliin, Sander, Saara ja Jarl-Erik. Seminarimajast astusid üles Toomas, Hiie Marie, Nikita, Laura, Johann ja Mariann. Päeva jooksul valmistatud armastuskirjad said ette loetud, üle anti ka tüdrukute poolt lipsud ning poiste poolt meisterdatud lillekimbud. Paari peale esitleti ka oma talenti. Lisaülesannetena joonistati oma kaaslast ning koos paarilisega püüti erinevate naljadega naerma ajada tõsiseid kasvatajaid. Võitjadeks osutusid kandidaadid Toomas ja Hiie Marie, kes olid oma etteasted hästi ette valmistanud. Õhtu jätkus tänukirjade jagamisega kõigile laagrilistele ning kasvatajatele.

Selle laagrisuve viimane disko kestis kella 23ni, kus tantsiti oma kallite sõprade seltis veel väga mitu tantsu. Pärast seda söödi üheskoos maitsvat küpsisetorti ja veidi pärast südaööd saabus Taevaskoja laagrisse sel suvel viimast korda öörahu.

No comments:

Post a Comment